Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

imaculat
Categorie: APH Cultural

 

• Filmul „Imaculat”, care a primit în 2021, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, treiu premii, va putea fi vizionat într-o proiecție specială, joi, 30 iunie, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești.
• Pelicula reprezintă debutul în lung metraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark.
• Potrivit juriului de la Veneția, filmul reprezintă „o oglindă a societății, o societate în care femeile sunt împinse în claustrofobia subjugării”.


Filmul „Imaculat” a primit în 2021, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, premiul pentru regizori aflați la debut – „Luigi De Laurentiis Award Lion of the Future”, precum și premiul principal al secțiunii – „Giornate degli Autori Director’s Award”. Autoarea Monica Stan, a cărei experiență a fost punctul de plecare către spunerea acestei povești, a primit premiul pentru cel mai bun scenariu intitulat „Autrici under 40” din partea „Venezia a Napoli. Il cinema esteso”. Pelicula reprezintă debutul în lungmetraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark. „Abordând subiecte precum toxicitatea relațiilor și abuzul, „Imaculat” reprezintă, în opinia noastră, tot ce trebuie să fie o operă cinematografică: o oglindă a societății, o societate în care femeile sunt împinse în claustrofobia subjugării”, a fost mesajul juriului la înmânarea premiului.
„Imaculat” este o dramă psihologică, o poveste de supraviețuire inspirată dintr-o experiență personală. Daria ajunge la doar 18 ani, într-o clinică de dezintoxicare pentru a scăpa de dependența de heroină. Inocența ei o salvează de avansurile bărbaților din interior și, în mod surprinzător, aceștia îi oferă protecție. Admirată și ocrotită de toți, Daria se bucură de atenție, până când află că orice tratament special se plătește pe măsură. Personajul principal ajunge să fie acaparat, subjugat, în vreme ce intervențiile celor care ar fi trebuit să îl apere, ale personalului medical, se întâmplă exclusiv în situații extreme.

CITEȘTE ȘI: Ploieștiul se transformă, din nou, în platou de filmare. Restricții de circulație, în această săptămână, în zona Palatul Culturii și pe Bd. Castanilor

„Povestea este inspirată dintr-o experiență personală prin care am trecut într-un moment în care nici nu mă gândeam că voi face film. De fapt nu știam nici măcar ce voi face cu viața mea, eram complet confuză, dar știam că tocmai trăisem o experiență extraordinară. Învățasem ceva care mă schimbase pentru totdeauna și care nu putea fi ținut doar pentru mine. Distilarea acestui «ceva» și transpunerea sa într-un limbaj cinematografic a fost însă un proces îndelungat și complex care abia acum s-a putut materializa într-un film. A fost o cercetare minuțioasă a genului de relații care se creează în contextul unei dinamici de grup aflat într-un mediu izolat și claustrant și a modului în care aceste relații de putere ne alterează profund simțul propriei identități. „Imaculat” este o poveste despre seducție, dar nu doar într-un sens convențional. E seducția propriei imagini și a oglindirii tale în ochii celuilalt”, declară Monica Stan, co-regizor și scenarist.
„Citind scenariul Monicăi, m-am simțit atras de contrastul dintre stratul verbal al interacțiunii dintre personaje și nevoia lor dureros de concretă de apropiere. În acest sens, cuvintele rostite creează un văl înșelător de relații complexe de putere și gen ce contrastează cu trupurile care zac uneori abandonate într-o intimitate caldă. În abordarea filmării, o provocare a fost cea de a construi un spațiu experiment care să creeze premisele unei explorări libere de către actori ale relațiilor de putere și a diferențelor de gen din cadrul clinicii de dezintoxicare. Pentru mine, o provocare esențială a fost să încerc să înțeleg și să îmi asum o poveste și o experiență cu care Monica are o relație nemijlocită”, povestește George Chiper-Lillemark, co-regizor și director de imagine.
Proiecția specială, distribuită de Follow Art Distribution, va avea loc joi, 30 iunie, de la ora 19.00 și va fi urmată de întâlnirea cu echipa lungmetrajului. Puteți afla detalii și face rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești.

CITEȘTE ȘI: O nouă șansă de angajare la ISU Prahova. 74 de posturi sunt scoase la concurs

Back To Top