Rhine River Ramblers
Categorie: APH Cultural

 

• Săptămâna aceasta, la Teatrul „Toma Caragiu”, nu ratăm „Crimă la Howard Johnson”, o comedie în care umorul și incredibilul situațiilor sunt surse inepuizabile de râsete copioase.
• Tot în această sptămână, ne delectăm cu muzica dixie, la un concert extraordinar, organizat în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.
• Nu vor lipsi nici piesele pentru cei mai mici spectatori, la Teatrul de Animație.


Săptămâna aceasta ne aduce surprize frumoase la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești. Comedia cu situații incredibile, jazz la nivel internațional și un spectacol inspirat din folclorul românesc sunt atracțiile scenelor teatrale din oraș. Să vedem programul complet.
Sâmbătă, 2 iulie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „Crimă la Howard Johnson”, o comedie care ne va lăsa cu zâmbetul pe buze multă vreme. „Eu, la început, l-am iubit. Și l-am iubit mai mult decât mă iubea el pe mine... Și pe urmă, nu știu cum, lucrurile s-au întors pe dos. De fapt, știu ce s-a întâmplat... Eu, la un moment dat, am făcut o mare greșeală, am început sa citesc...”, mărturisește Arlene Miller. Cu ajutorul amantului, Arlene vrea să scape de soțul ei. Apar, însă, răsturnări de situație care ne vor binedispune, oferind, în același timp, și câteva motive de reflecție la diverse aspecte ale vieții.

CITEȘTE ȘI: PROIECȚIE SPECIALĂ. Filmul „Imaculat”, câștigător al trei premii la Festivalul de Film de la Veneția, ajunge la Filarmonica Ploiești, joi, 30 iunie

Duminică, 3 iulie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne întâlnim cu Rhine River Ramblers, la un concert antrenant și cu totul special. Trupa Rhine River Ramblers aparține forțelor terestre americane staționate în Europa, iar concertul este organizat în parteneriat cu Ambasada SUA la București. Vom asculta melodii celebre interpretate în manieră dixie, considerat a fi primul stil de jazz orchestral, apărut la începutul secolului XX. „Cabaret”, „Mercy, Mercy, Mercy”, „Georgia on My Mind”, „Amazing Grace” sunt doar câteva dintre piesele binecunoscute care ne vor purta în atmosfera boemă a anilor '30-'40 din New Orleans, orașul-simbol al acestui stil muzical, într-o perioadă specială pentru cultura și istoria Americii. Accesul publicului la acest eveniment este gratuit, pe baza tichetelor ce pot fi ridicate de la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu”.
Duminică, 3 iulie, la ora 11.00, în sala Teatrului de Animație, vedem împreună cu cei mai mici spectatori, „Fata moșului și fata babei”, una dintre poveștile preferate ale copiilor, care vorbește, prin intermediul celor două personaje principale antagonice, despre răbdare și bunătate, calități care nu rămân niciodată nerăsplătite, și despre confruntarea dintre bine și rău, în care binele câștigă întotdeauna.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: În semn de protest, solistul de la Green Day renunță la cetățenia americană după revocarea dreptului la avort în SUA

Back To Top