Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spectacole teatru
Categorie: APH Cultural

 

• Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești ne oferă, în această săptămână, o perspectivă inedită asupra clasicelor povești de iubire, problematici de natură morală, dar și un spectacol despre pierderea și regăsirea speranței în viață.
• Cei mai mici spectatori vor avea parte de un spectacol despre trei purceluși năzdrăvani.
• Să vedem programul complet al spectacolelor din această săptămână.

Teatrul „Toma Caragiu” ne oferă, în această săptămână, pe scena cu același nume, trei spectacole captivante care ne vor atrage atenția prin subiectele inedit abordate și prin jocul actorilor pe care îi iubim. Ne așteaptă un spectacol al secției Revistă, care propune o perspectivă inedită asupra clasicelor povești de iubire: comedia „Liniște! Se repetă!”. Secția Dramă aduce în atenție problematici de natură morală, invitând publicul să vizioneze binecunoscuta comedie de caracter „Avarul”, precum și „The Night Alive”, un spectacol despre pierderea și regăsirea speranței în viață.
Cei mici pot vedea, în sala Teatrului de Animație, o piesă despre trei purceluși năzdrăvani, într-o adaptare modernă și antrenantă a binecunoscutei povești a lui Serghei Mihailov.

CITEȘTE ȘI: Spectacole, ateliere și evenimente stradale, la Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineret “Imaginarium”. Vezi programul

PROGRAMUL COMPLET AL SPECTACOLELOR ÎN PERIOADA 19-25 SEPTEMBRIE

Vineri, 23 septembrie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu” vedem „Liniște! Se repetă!”. Este o comedie cu domnițe dornice de măritat și domni mai juni sau trecuți de prima tinerețe, aflați în căutarea unei partenere care să le aducă stabilitate sufletească, dar și financiară. Nu lipsește nici o confruntare plină de umor dintre doi tați care încearcă, prin negocierea căsătoriei copiilor, să își asigure un viitor cât mai liniștit.

Sâmbătă, 24 septembrie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, suntem invitați la „The Night Alive”. În mod misterios, destinul aduce împreună patru suflete aflate în derivă, pentru a le reda speranța acolo unde pare că nimic nu mai poate aduce culoarea înapoi în viețile lor. „The Night Alive pare un studiu de caractere, dar e, cred eu, mai mult decât atât. Peste particularitățile lor, delectabile în sine, personajele piesei sunt reprezentative pentru generațiile ultimei jumătăți de veac: Maurice pentru cea care „a construit hidrocentale”, Tommy pentru cea care, ulterior, s-a „iubit pe tunuri”, iar Kenneth și Aimee pentru cea ajunsă la maturitate în anii din urmă și pentru care nu există încă un vector definitoriu” (Cristi Juncu - regizor).

Duminică, 25 septembrie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „Avarul”. Inspirat de capodopera lui Molière, „Avarul” este o comedie care aduce în fața spectatorilor o galerie de personaje cu trăsături și năravuri de când lumea în contexte și situații actuale, ce garantează buna dispoziție, dar și râsul amar în fața unor tipare contemporane.

Vineri, 23 septembrie, la ora 18.00 și duminică, 25 septembrie, la ora 11.00, în sala Teatrului de Animație, cei mai mici spectator au ocazia să vadă „Cei trei purceluși”. Binecunoscuta poveste a celor trei frați purceluși și a felului în care fiecare dintre ei încearcă să se apere de amenințarea unui lup înfometat, construindu-și câte o căsuță, ne demonstrează, încă o dată, importanța solidarității în a depăși diversele situații dificile pe care le întâmpinăm în viață.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea „Program spectacole”.

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI. Ceaikovski deschide Stagiunea aniversară 70

Back To Top