Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

orchestra populara flacara prahovei
Categorie: APH Cultural

 

• Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” și Ansamblul de Dansuri „Doina Prahovei” se pregătesc pentru deschiderea stagiunii de folclor cu un concert extraordinar: „Toamna la cules de vii”.
• Sâmbătă, 24 septembrie, la ora 18.00, ritmurile folclorului românesc vor răsuna în sala „Ion Baciu” a Filarmonicii din Ploiești.
• Află mai jos care sunt surprizele concertului.

Sâmbătă, 24 septembrie, la ora 18.00, ritmurile folclorului românesc vor răsuna în sala „Ion Baciu” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești. Sub îndrumarea dirijorului Marian Dovîncă vor evolua pe rând soliștii Gelu Voicu, Traian Frîncu, Gigi Stoica, Adriana Deaconu și Violeta Barac, iar coregrafia spectacolului va fi semnată de Marian Marinică.

Aniversarea de 70 de Ani de la înființarea Filarmonicii „Paul Constantinescu” este o ocazie reînnoită pentru a accentua importanța Orchestrei Populare și a invitaților săi, care au demonstrat de-a lungul deceniilor nu doar longevitate și pasiune pentru folclorul românesc, dar și dorința de a atinge excelența în domeniu. 

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI. Ceaikovski deschide Stagiunea aniversară 70

Din această săptămână, Filarmonica „Paul Constantinescu” are și propriul ansamblu de dansatori: „Flacăra Prahovei”. Audițiile, care s-au încheiat recent, îi aduc alături de Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” pe cei mai talentați dintre candidații înscriși în concurs. Coordonați de coregraful Marian Marinică, membrii Ansamblului „Flacăra Prahovei” vor aduce în fața publicului dansurile populare autentice, bine înrădăcinate în tradițiile noastre, adevărate comori ale neamului.
De măiestria tinerilor dansatori ne vom putea bucura la toate concertele folclorice pe care Filarmonica le va organiza în cadrul Stagiunii aniversare, cu numărul 70.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online AICI

Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de AICI

Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.

Sursă foto: Filarmonica Ploiești

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA: Nick Casciaro concertează la Ploiești

Back To Top