Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatrul Cântăreața cheală
Categorie: APH Cultural


• În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” ne propune o întâlnire cu unul dintre cele mai reprezentative texte ale lui Eugène Ionesco.
• În sala Teatrului „Toma Caragiu” vor putea fi auzite, în acest final de săptămână, unele dintre mari șlagăre ale formației Compact.
• Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario ne invită la aventuri minunate și pline de suspans.

Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” ne propune o experiență profundă, cu unul dintre cele mai reprezentative texte ale lui Eugène Ionesco: „Cântăreața cheală”, spectacol nou în repertoriul din Ploiești, în viziunea regizorului Cristian Ban.
Tot în acest final de săptămână, vor putea fi auzite cele mai mari șlagăre ale formației Compact, iar la Teatrul de Animație pentru copii și tineret Imaginario, povestea lui Ali Baba, transpusă scenic de regizoarea Oana Leahu, ne va aminti tuturor de cele 1001 de nopți ale Șeherezadei.

CITEȘTE ȘI: De ce a fost importantă Conferința RoJazz50+3 de la Ploiești

Vineri, 28 octombrie, la ora 18.00 și duminică, 30 octombrie, la orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație ne vom bucura alături de cei mai mici spectatori, de „Ali Baba și cei 40 de hoți”. Descoperind, din întâmplare, peștera secretă care servea drept ascunzătoare unei bande de hoți, Ali Baba devine ținta mâniei lui Hasarak, căpetenia tâlharilor. Însă, alături de soția lui, Mariana, și de bunul său prieten, măgărușul Grey, Ali Baba reușește să îi înfrângă pe bandiți și să își transforme visurile în realitate.

Vineri, 28 octombrie, la ora 20.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne așteaptă concertul Compact - Paul Ciuci: „Pe Tine Te-Am Ales”. Vom savura unele dintre cele mai îndrăgite piese ale formației „Compact” - „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Eşti totul pentru mine”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Spectacolul face parte din turneul național „Pe Tine Te-am Ales” al trupei Compact - Paul Ciuci.

Sâmbătă, 29 octombrie, la ora 18.30 și duminică, 30 octombrie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, trăim experiența proifundă a spectacolului „Cântăreața cheală”. Scrisă în 1984, în limba franceză, de Eugène Ionesco, „Cântăreața cheală” este un simbol al creației sale, o „antipiesă” în care clișeele, gesturile și expresiile mecanice dezvăluie o altă față a realității.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: Momente emoționante la Ploiești. G-ral. Radu Theodoru: „Aici și acum se întâmplă un moment din istoria aviației”

 

Back To Top