Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatrul toma caragiu
Categorie: APH Cultural

 

• În această săptămână, Secția Dramă a Teatrului „Toma Caragiu” ne invită la una dintre cele mai profunde perspective asupra existenței umane: „Unchiul Vanea”, de A.P. Cehov.
• Artiștii Secției Revistă ne-au pregătit, pentru weekend, două comedii pline de suspans.
• Teatrul de Animație îi invită pe cei mai mici spectatori să descopere tainele unei lumi minunate. Iată spectacolele.

În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” ne invită să vizionăm un spectacol mereu viu, care dezvăluie o perspectivă profundă asupra existenței umane: „Unchiul Vanea”, de A.P. Cehov, în viziunea regizorală a Sânzianei Stoican. Secția Revistă ne propune două comedii pline de situații neprevăzute: „Liniște! Se repetă!”, text și regie de Cosmin Șofron, și „Sorry, Charlie!”, de Troy Shearer, regia Dragoș Câmpan. În sala Teatrului de Animație, micii spectatori vor lua parte, săptămâna aceasta, la un spectacol plin de sensibilitate: „Domnul Nostoc și cabana cărților”.

Joi, 3 noiembrie, la ora 10.30, vineri, 4 noiembrie, la ora 18.00 și duminică, 6 noiembrie, la orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație, cei mici sunt invitați la „Domnul Nostoc și cabana cărților”. O pledoarie plină de candoare pentru lectură, spectacolul multimedia încântător ne prezintă minunata lume a cărților, transpusă în universul magic al imaginilor create de artistul belgian Armand Richelet Kleinberg și de scenograful Mihai Androne, inspirați de ilustrațiile lui Patrice Seiler, și reunite în montarea regizorului Radu Dinulescu.

Vineri, 4 noiembrie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne așteaptă „Unchiul Vanea”, de A.P. Cehov. O dramă în care personajele sunt măcinate de insatisfacție, iar neîmplinirile lor dau naștere unor reflecții profunde despre iubire, curaj, neputință. O piesă la sfârsitul căreia fiecare spectator este invitat să se întrebe care este rostul vieții sale și cât este de mulțumit de felul în care a trăit.

VEZI UNDE SE VA DESFĂȘURA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU LA PLOIEȘTI

Sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne amuzăm copios la spectacolul „Liniște! Se repetă!”. Având drept pretext o piesă cu influențe din comedia de'll arte, piesa ne propune o perspectivă inedită asupra clasicelor povești de iubire.

Duminică, 6 noiembrie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne distrăm la „Sorry, Charlie!”. Charlie și Jeny vor să fure un diamant prețios din casa domnului Butterfly, „șeful cel mare” al lui Charlie, în timp ce acesta este plecat în vacanță împreună cu soția sa, însă tentativa celor doi este întreruptă de apariția unui alt cuplu, în fața căruia devin nevoiți să joace rolul adevăraților proprietari.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Nu uitați că, săptămâna viitoare, în perioada 15-20 noiembrie, avem ocazia să vedem în Ploiești, unele dintre cele mai apreciate spectacole de pe scenele naționale și internaționale, la festivalul de Teatru „Toma Caragiu”.

Sursă foto: Teatrul „Toma Caragiu” - Maria Ștefănescu

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU” 2022

Back To Top