Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

yelena portret record
Categorie: APH Cultural

 

• „Yelena” se numește cea mai cunoscută și cea mai premiată fotografie portret din lume, care, până în prezent, a obținut 600 de premii internaționale în 58 de țări.
• Fotografia este realizată de artistul Kerekes István, originar din Târgu Mureș și i-a adus autorului un record mondial în ceea ce privește recunoașterea artei fotografice.

Cea mai premiată fotografie portret din lume este realizată de artistul fotograf Kerekes István, originar din Târgu Mureș și reprezintă portretul unei fetițe din Maramureș, pe nume Yelena. Portretul i-a adus artistului peste 600 de premii internaţionale în 58 de ţări din întreaga lume. Realizată în 2009, fotografia cu Yelena a doborât recordul mondial de cea mai premiată imagine din lume, potrivit datelor Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), titulatura fiind valabilă și în prezent.

Artistul fotograf Kerekes István este posesorul a peste 3.000 de premii și medalii naţionale și internaţionale. Subiectele sale preferate sunt socio-fotografia și portretele.

CITEȘTE ȘI: „Povestea Iei”, în premieră la Sala Mare a UNESCO din Paris

În vara anului 2018 a primit de la FIAP cea mai înaltă distincţie a Federaţiei internaţionale recunoscute de UNESCO: distincţia Artist Excelent de diamant, gradul 3 (EFIAP d/3). În perioada în care a preluat distincţia, în lume existau doar cinci artiști fotografi cu asemenea distincţie, el fiind cel mai tânăr printre ei. Tot în anul 2018, a fost distins cu Meritul de Stat Crucea de Aur a Ungariei.
Artistul Kerekes István, autorul fotografiei Yelena, cel mai premiat portret din lume, este născut în România și s-a stabilit în Ungaria în 2007, unde acum lucrează ca profesor de educație fizică.

Sursa: adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: Topul Forbes al celor mai bogați români. Averea fostului lider a scăzut cu aproape două treimi, într-un singur an

 

Back To Top