Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

LaRock Music Festival
Categorie: APH Cultural

 

• LaRock Music Festival este unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din țară, atracția principală pentru distracție la început de septembrie.
• Nume mari ale sceneri rock românești vor concerta pe scena LaRock Music Festival care se desfășoară pe Domeniul Cantacuzino în Florești.

Luna septembrie va fi una specială deoarece va marca prima ediție LaRock Music Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din România care se va desfășura timp de 3 zile consecutive pe Domeniile Cantacuzino în Florești, Prahova.

VEZI AICI TOATE DETALIILE DESPRE LA ROCK MUSIC FESTIVAL

Line-up-ul va fi electrizant, aducând pe scenă artiști de top din spectrul rock, precum Vița de Vie, Byron, Alternosfera, Omul cu Șobolani, Phoenix, Cargo, Bucovina, White Mahala și mulți alții.

CITEȘTE ȘI: PABLO PICASSO LA BUCUREȘTI: EXPOZIȚIE UNICĂ LA M.A.RE

Spațiul în care se desfășoară LaRock Music Festival este extrem de generos și oferă aproximatix 150 ha. de natură în care se vor amenaja zone de camping și ralaxare, zone de street food plus parcare gratuită pentru mașini și motociclete.

Prima ediție LaRock Music Festival pe 8, 9 și 10 septembrie 2023.

Evenimentul este prezentat de Claudiu Cîrțînă.

Copiii până în 14 ani au intrarea gratuită însoțiți de un adult.

Liceenii și studenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 23 de ani primesc reducere 50% doar pe abonament de 3 zile în baza carnetului de elev/ student în ziua concertului.

Biletele și abonamentele LaRock Music Festival pot fi achiziționate online, de pe rețelele specializate.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL „TOMA CARAGIU” A ÎNCHEIAT O STAGIUNE PLINĂ DE EVENIMENTE ȘI PREMII

Back To Top