Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bookfest salon de carte Bucuresti 2024
Categorie: APH Cultural

 

• În perioada 29 mai – 2 iunie, are loc Salonul Internațional de Carte Bookfest 2024, cel mai așteptat eveniment al lumii editoriale, la Romexpo, București.
• Republica Moldova este Invitatul de Onoare al acestei ediții.

Salonul Internațional de Carte Bookfest își deschide porțile pentru pasionații de lectură pe 29 mai începând cu ora 10.00 și ca de fiecare dată, intrarea este liberă în toate cele cinci zile ale evenimentului.

Între 29 mai și 2 iunie, veți putea găsi la Bookfest circa un milion de volume, sute de titluri noi, aproximativ 300 de lansări de carte și dezbateri, și peste 60 de evenimente dedicate copiilor.

Circa 200 de expozanți din întreaga țară, alături de reprezentanțe culturale cu sediul la București, vă așteaptă zilnic, de miercuri, 29 mai, și până duminică, 2 iunie, în intervalul 10-20, respectiv 10-21 (vineri și sâmbătă).

Titlurile noi semnate de Radu Paraschivescu, Gabriel Liiceanu, Cristian Tudor Popescu, Tatiana Niculescu, dar și dezbateri pe teme de larg interes, inclusiv electoral, sunt motive pentru a trece pragul Bookfest 2024.

CITEȘTE ȘI: SCRIITORUL CIPRIAN APETREI ÎȘI LANSEAZĂ FILOGRAFIILE ÎNTR-UN SPECTACOL INTRERDISCIPLINAR LA BREBU

Vizitatorii se vor bucura de numeroase evenimente susținute atât la standurile editurilor, cât și la scenele Arena, Matca și Arca, dar și la Cafeneaua Artelor și Cafeneaua Literară sau la nou-inauguratul spațiu BooksToScreen.

Ca de fiecare dată, reducerile ajung și până la 80% din prețul de librărie.

Cei mici sunt așteptați cu bucurie la Clubul Bookfest Junior, unde vor putea lua parte la discuții despre ultimele cărți apărute pentru ei, precum și ateliere tematice, jocuri și o tombolă cu premii surpriză. Numeroase volume, cu prieteni gata de descoperit, sunt pregătite pe rafturile standurilor, numai bune de luat acasă.

Programul complet de evenimente îl puteți consulta, în perioada 29 mai – 2 iunie, la Salonul Internațional de Carte Bookfest sau pe site-ul oficial al acestuia.

Republica Moldova este invitatul de onoare a celei de-a XVII-a ediții Bookfest

„Te cuprind, Republica Moldova” este sloganul propus de țara invitată, o expresie des întâlnită în vorbirea curentă din spațiul lingvistic și cultural de peste Prut, echivalentul sintagmei „te îmbrățișez”.
Țara invitată la ediția din acest an a Salonului de Carte Bookfest a pregătit aproximativ 40 de evenimente, de care se vor bucura cei care vor trece pragul Pavilionului B2. Programul bogat cuprinde evenimente cu o arhitectură diversă: de la lansări de carte până la dezbateri pe teme dintre cele mai actuale.

Salonul Internațional de Carte Bookfest este un eveniment organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, reprezentând un proiect co-finanțat de Ministerul Culturii.

CITEȘTE ȘI: DOCTORUL MIHAI-ALIN SCARLAT ȘI PSIHOLOGUL MONICA TOHĂNEANU AU LANSAT CARTEA „MEDICINA LONGEVITĂȚII” LA PLOIEȘTI

Back To Top