Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
  • Guvernul a aprobat, joi, declanșarea unor proceduri de expropriere pe raza localităților Brazi și Târgșoru Vechi, pentru investiția legată de trecerea la 400 kV a liniei electrice aeriene (LEA) 220 kV Brazi Vest – Teleajen - Stâlpu.
  • Prin hotărâre de Guvern a fost aprobată suma aferentă despăgubirilor care vor fi asigurate de la bugetul de stat.

Obiectivul de investiții ,,Trecerea la 400 kV a Liniei Electrice Aeriene (LEA) 220 kV Brazi Vest-Teleajen -Stâlpu" a fost declarat de utilitate publică și de interes național în domeniul energiei electrice. 

Citește și: Ministerul Justiției: „Reducerea dezbaterii proiectului despăgubirilor este o eroare”

Proiectul de hotărâre aprobat prevede că amplasamentul lucrării de utilitate publică se află pe raza unităților administrativ-teritoriale Brazi și Târgșoru Vechi din județul Prahova.

Totodată, prin actul normativ a fost aprobată declanșarea „procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional, expropriator fiind statul român, reprezentat de Secretariatul General al Guvernului, prin Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - S.A”.

Citește și: UPDATE - „Big Brother” în intersecțiile mari din Ploiești. Primăria vrea să atragă finanțare, prin PNRR, pentru monitorizarea traficului - PROIECT

Guvernul a mai aprobat și sumele individuale estimate, în cuantum total de 1.528,50 lei, aferente despăgubirilor, care se asigură de la bugetul de stat.

Back To Top