Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bani
Categorie: Economic

 • Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur cu cele mai mari dobânzi de până acum, de până la 7,8%.
• Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată.
• Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune.


Românii pot investi începând din această săptămână, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani și dobânzi anuale de 7,2% și 7,8%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată, titrează digi24.ro.

Titlurile de stat pot fi cumpărate:
- Între 2 – 27 iunie 2022 online, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV. Operațiunile care pot fi realizate online sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectată, subscriere titluri de stat TEZAUR, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului către un cont bancar pe numele investitorului. Pentru mai multe detalii cu privire la subscrierile online, accesați Ghid Tezaur online și Tezaur online
- Între 2 – 28 iunie 2022 de la unitățile Trezoreriei Statului;
- Între 2 – 27 iunie 2022 în mediul urban și 2 – 24 iunie 2022 în mediul rural, prin subunitățile poștale ale C.N. Poșta Română S.A.

Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune, mai relatează sursa citată. De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni. Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate doar în perioada de subscriere, prin depunerea unei cereri.

Titlurile pot fi cumpărate de către persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. Veniturile obținute din investirea în oferta de economisire lansată de Ministerul Finanțelor sunt neimpozabile.
Fondurile obținute de Ministerul Finanțelor în calitate de emitent, ca urmare a emisiunii de titluri de stat, vor fi utilizate pentru finanțarea deficitului bugetar și refinanțarea datoriei publice.

CITEȘTE ȘI: Cezar Stoichiciu a câștigat procesul împotriva Poliției Locale Ploiești

Back To Top