Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politia
Categorie: Actual
  • După mulți ani petrecuți în instanțe și decizii de reintegrare urmate de altele de destituire, Cezar Stoichiciu, fost angajat al Poliției Locale Ploiești, a câștigat definitiv procesul împotriva instituției.
  • Vineri, Curtea de Apel Ploiești a respins recursul înaintat de Poliția Locală ca fiind nefondat.

Istoria proceselor dintre Cezar Stoichiciu și autoritățile locale este veche și plină de întorsături juridice. Unul dintre acestea a fost demarat în 2013, atunci când Poliția Locală a formulat atunci plângere penală împotriva acestuia, a celorlalți membri din comisia de recepție din Poliția Locală și a administratorului unei societăți comerciale care a avut o relație contractuală cu instituția. Acuzațiile erau de gestiune frauduloasă, fals intelectual și abuz în serviciu contra intereselor publice. În 2017, Stoichiciu a fost suspendat din funcție împreună cu ceilalți colegi.

Sentință, cerere, analiză

Prin sentința penală din 2019 s-a dispus achitarea lui Stoichiciu și s-a dispus încetarea procesului penal în ceea ce privește infracțiunea de fals intelectual ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale. Prin decizia penală pronunțată de Curtea de Apel Ploiești, a fost respins apelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, decizia de achitare fiind definitivă. După soluția definitivă de achitare din iunie 2021, Cezar Stoichiciu a formulat o adresă prin care a cerut reîncadrarea la locul de muncă și plata de despăgubiri egale cu salariile și celelalte drepturi de care a fost privat în perioada procesului. Poliția Locală Ploiești a răspuns că trebuie să mai analizeze cererea, invocând un raport al Agenției Naționale de Integritate din 2016, prin care Stoichiciu era declarat incompatibil.

Un plic, două decizii

În iulie 2021, Stoichiciu a dat în judecată Poliția Locală, cerând obligarea acesteia să îl încadreze în muncă. După comunicarea cererii de chemare în judecată, Poliția locală îi trimite în același plic lui Stoichiciu o decizie de reintegrare în funcția publică și alta de încetare a raportului de serviciu prin destituirea din funcția publică. Stoichiciu a făcut contestație la Tribunalul Prahova împotriva deciziei 68. Instanța a decis, prin sentința din 23 decembrie 2021, reintegrarea în muncă a lui Stoichiciu și a obligat Poliția Locală la plata drepturilor de natură salarială. Vineri, Curtea de Apel Ploiești a respins recursul înaintat de Poliția Locală ca fiind nefondat.

Citește și Plângere penală împotriva directorului Poliției Locale Ploiești pentru trafic de influență și abuz în serviciu. Cătălin Albu: Acuzațiile sunt mincinoase, voi face o plângere în acest sens

Back To Top