Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
  • IKEA retrage de pe piață espressorul pentru plită METALLISK de 0,4l
  • Espressorul poate fi returnat la orice magazin IKEA, iar clienții vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs.

Prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe pagina de Facebook, magazinul IKEA din România informează clienții cu privire la riscul folosirii unui espressor metalic. Clienții care deja l-au achiziționat sunt rugați să-l returneze, folosirea lui fiind periculoasă din cauza riscului de „pocnire violentă a produsului în timpul utilizării” 

„IKEA recheamă espressorul pentru plită METALLISK de 0,4 l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204, întrucât există riscul de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării. IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat un espressor pentru plită METALLISK de 0,4 l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204 (aass), să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Pentru informații suplimentare, accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32.” au transmis reprezentanții magazinului.
Back To Top