Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

 

• Prețurile pentru gaze naturale în Europa sunt în continuă creștere și au atins un nivel record.
• Seceta contribuie la această tendință pentru că nivelul scăzut al apelor a întrerupt transportul combustibilului pe fluvii şi a limitat producţia de energie hidro şi nucleară.

Preţurile de referinţă la gaze naturale se îndreaptă anul acesta spre cea mai lungă serie de creşteri săptămânale, intensificând presiunile asupra gospodăriilor şi companiilor şi ameninţând să împingă economiile în recesiune, transmite Bloomberg.

Cotaţiile au crescut din nou vineri, după ce joi au închis la un nivel ridicat record. În ultimele săptămâni, piaţa s-a înăsprit şi mai mult, deoarece vremea extrem de călduroasă şi uscată a întrerupt transportul combustibilului pe fluvii şi a limitat producţia de energie hidro şi nucleară, relatează digi24.ro.

Urmarea este creșterea cererii pentru gaze, pe fondul livrărilor în scădere, din Rusia.

În primăvară, la hub-ul TTF de la Amsterdam, unde se stabilesc preţurile de referinţă pentru gazul natural în Europa, cotaţiile au atins nivelul record de aproape 335 de euro pentru un Megawatt oră (MWh), iar vineri înregistrau un avans de 0,8%, la 242,99 euro/MWh., mai relatează sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Furt uriaș: Au golit 30 de hectare de floarea-soarelui

Este a cincea săptămână consecutivă de creştere a preţului gazelor, cea mai îndelungată perioadă de la mijlocul lunii decembrie.
Economiștii de la Bloomberg Intelligence estimau că vremea anormal de caldă şi secetoasă va multiplica pe termen scurt criza energiei din Europa, reducerea surselor de aprovizionare majorând cererea pentru gaze şi sporind presiunea asupra preţurilor.

Europa este grav afectată, în ultimul an, preţul ridicat determinând închiderea a aproximativ jumătate din topitoriile de zinc şi aluminiu. Confederaţia Industriei Germane (BDI) a avertizat marţi că nivelul scăzut al râurilor şi seceta ameninţă securitatea lanţurilor de aprovizionare.
Mai mult pe: digi24.ro

CITEȘTE ȘI: METEO. Cod galben de caniculă în sudul țării, ploi în vest

Back To Top