Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ministerul finanțelor
Categorie: Economic

 

• „Structura pe care o avem în Ministerul Finanțelor este adaptată unei structuri economice din anii ‘90”, a declarat Alin Chitu, secretar de stat în Ministerul Finanțelor, într-o conferință.
• „Noi nu avem o direcție de implementare a directivelor”, a adăugat Chitu.

Alin Chitu, secretar de stat în Ministerul Finanțelor, a declarat, într-o conferință organizată de EY România că „structura pe care o avem în Ministerul Finanțelor este adaptată unei structuri economice din anii ‘90”.

„De exemplu, noi nu avem o direcție de implementare a directivelor. În ultima perioadă avem foarte multe directive care au aplicabilitate atât în domeniul administrației fiscal, cât și în domeniul taxării”, a spus el.

 CITEȘTE ȘI: MINISTERUL FINANȚELOR, ANCHETE ÎN LOCALITĂȚILE ÎN CARE S-AU ÎNREGISTRAT ÎNTÂRZIERI LA PLATA BURSELOR ȘCOLARE

„Deci noi nu avem o imagine 1 la 1 a ce se întâmplă la Comisie. Nu avem o imagine 1 la 1 la ce se întâmplă în ANAF ca să ai un partener”, a mai adăugat secretarul de stat.

„Ministerul de Finanțe, cu toate sinceritatea, nu are oameni specialiști în prețuri de transfer. Tot timpul asta a fost considerată o problemă legată de administrare. Ai nevoie de specialiști în domeniul prețurilor de transfer pentru că sunt directive care se bazează fix pe prețuri de transfer”, a mai afirmat Chitu, citat de hotnews.ro.

„E foarte dificil să poți să atragi noi oameni, să fie pregătiți în sensul unui om care lucrează în Ministerul Finanțelor”, a mai afirmat el, dând de înțeles că nu ar fi bine să fie pregătit în sensul unui consultant fiscal.

Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: MINISTERUL FINANȚELOR: SE SCHIMBĂ PROCEDURA CONTROALELOR ANAF

Back To Top