George Ionescu a demisionat din PNL în această după-amiază
Categorie: Politic

Unul dintre „greii” PNL Prahova a demisionat astăzi din partid. Deputatul George Ionescu îi urmează exemplul fostului președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, care și-a anunțat ieri plecarea din această formațiune politică. Ionescu este considerat unul dintre liderii de forță ai organizației prahovene, obținând permanent scoruri mari în colegiile pe care le-a coordonat de-a lungul timpului, atât în cadrul competițiilor electorale pentru alegerile parlamentare, cât și în alegerile locale sau prezidențiale. George Ionescu a fost ales parlamentar în 2008 din partea fostului PDL, de atunci obținând mandate neîntrerupte de deputat / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„Am luat această decizie pentru că nu pot fi de acord cu politica dusă de actuala conducere a Partidului Național Liberal. Ceea ce se întâmplă acum - această relație partidului cu PSD - m-a convins că lucrurile nu merg în direcția bună”, a declarat deputatul George Ionescu pentru Actualitatea Prahoveană.

Anunțul lui Orban: „Nu mai există o forță de centru-dreapta care să-i reprezinte pe oamenii cinstiți, cu inițiativă”

"Din păcate, astăzi, nu mai există nicio forţă politică de centru-dreapta care să-i reprezinte cu adevărat pe oamenii cinstiţi, pe oamenii harnici, pe oamenii cu iniţiativă, pe oamenii corecţi, care vor să trăiască din munca lor, din iniţiativa lor economică, din activitatea pe care o depun. Astăzi, PSD a revenit la putere şi, practic, va face legea de acum înainte pe foarte mult timp. Personal, sunt în situația extrem de grea de a lua decizia de a intra cu toată forța în opoziție față de acest proiect nociv din România. Îmi voi da demisia din PNL și voi începe, de fapt voi continua ce am făcut de 30 de ani, să îi reprezint în mod corect, cinstit, cu devotament, cu respect faţă de drepturi individuale şi demnitatea fiecărui cetăţean, pe toți acei români care cred cu adevărat într-un proiect de dezvoltare al României bazat pe valori liberale", a declarat, ieri, Ludovic Orban.

Citește și: Ludovic Orban îşi anunţă demisia: "De azi, PNL a murit pentru mine"

Back To Top