Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher senator psd prahova
Categorie: Politic

Laura Moagher, senator de Prahova, a prezentat câteva dintre coordonatele avute în vedere la elaborarea bugetului pentru anuli viitor.

“Bugetul pentru 2022, elaborat de ministrul PSD de la Finanțe, nu va conține taxe noi. În schimb va conține foarte multe programe de sprijin pentru economie, pe lângă pachetul social asumat de social democrați”, a declarat parlamentarul de Prahova Laura Moagher, care a și enumerat unele dintre măsurile avute în vedere:

>> Granturi de până la 200.000 de euro pentru companiile care realizează producție intermediară sau procesare în vederea susținerii costurilor, a diversificării ofertei, inovării și marketingului.

>> Garanții de până la 1 milion de euro/companie pentru susținerea investițiilor în diversificarea ofertei și consolidarea cotelor de piață.

>> Programul IMM Prod - garanții guvernamentale de până 100% acordate companiilor pentru creșterea capacității de producție, reconversia de la intermediere la producție, finanțare investiții.

>> Program Rural INVEST - garanții guvernamentale de până la 100% acordate companiilor  care își localizează producția în mediul rural și urban-mic.

>> Programul Garant Construct - Garanții guvernamentale acordate companiilor din Construcții pentru asigurarea lichidităților și finanțarea investițiilor.

VEZI ȘI: Laura Moagher, senator de Prahova: “Alocațiile, pensiile și salariul minim trebuie majorate”

>> Program Start-Up pentru studenți - finanțarea incubatoarelor de afaceri pentru studenți în universități, granturi de 100.000 euro.

>> Schemă de ajutor de stat „INNOVATION” - deducerea a până la 80% din costurile necesare pentru invenții, cu obligația implementării efective în România.

>> Program Women in tech - ajutor de stat pentru sprijinirea femeilor antreprenor pentru deschiderea de afaceri în domeniul tehnologiei. Vor fi acordate granturi cu componentă în fiecare județ.   

>> Programul „Salvarea firmelor strategice românești”

>> Program pentru Dezvoltarea lanțurilor de producție locale  - ajutor de stat cu un punctaj prioritar pentru acoperirea segmentelor lipsă din lanțul de producție în industria de medicamente și de echipamente medicale ; chimică; petrochimică; alimentară; de tractoare; mașini, unelte și utilaje agricole; îngrășăminte; construcția de nave; piese auto; IT; energie.

>> Program de industrializare pe bază de licență - Fond de investiții care va contribui total sau parțial la cumpărarea de licențe de către fabricile autohtone.

Back To Top