Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masina vandalizata george ionescu
Categorie: Politic

Maşina deputatului de Prahova George Ionescu, trecut recent de la PNL la Forţa Dreptei, a fost vandalizată în timpul protestului derulat de simpatizanţii AUR, marţi, la Parlament.

Parlamentarul şi-a găsit maşina vopsită cu spray verde. El a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj în care critică acest gest, adăugând că el, personal, era împotriva introducerii certificatului verde, adică motivul de la care şi plecase protestul.

George Ionescu: "A fost discreditată o dezbatere serioasă pe care trebuia să o avem pe marginea acestui subiect"

"Astăzi, mi-a fost vandalizată mașina în curtea Parlamentului de către un grup de indivizi care aparent protestau împotriva PLX 545, ce prevede introducerea certificatului verde la locul de muncă. Au vandalizat bunul privat al unui om care, culmea, nici măcar nu susține certificatul verde. Nu am susținut niciodată certificatul verde ca limitare a dreptului la muncă, cu atât mai mult acum, când din ce în ce mai multe studii arată că și cei vaccinați cu schema completă pot fi purtători ai virusului și îl pot răspândi în continuare. Din principiu consider că un document ca certificatul verde este o anomalie într-o democrației, chiar și în acest context atipic al unei crize sanitare de proporții, dar nu vreau să intru în astfel de detalii acum. Ceea ce vreau să subliniez este că manifestări ca cele de astăzi, presărate cu acte de vandalism, discreditează și omoară șansa unei discuții perfect legitime despre utilitatea și efectele reale ale acestui certificat verde", a afirmat deputatul George Ionescu.

"Oameni creduli cad în plasa unor politicieni cinici și populiști, care nu sunt interesați cu adevărat nici de viața semenilor, nici de drepturile constituționale, nici de o dezbatere reală pe o temă într-adevăr de mare interes pentru public. De săptămâni bune, colegii de la AUR îi sperie pe oameni că urmează să se voteze certificatul verde în Parlament. Astăzi, m-am lămurit. Singurul lucru pe care îl urmărește AUR este să profite politic și atât. Să câștige capital electoral manipulând oamenii și ținându-i într-o teamă perpetuă. Am avut covid. M-am și vaccinat ulterior, cu două doze. Le spun tuturor că vaccinul îi poate proteja de formele grave ale boli și îi încurajez să îl facă, dar nu voi vota niciodată obligativitatea unui document că certificatul verde la locul de muncă. Repet, este păcat că a fost discreditată o dezbatere serioasă pe care trebuia să o avem pe marginea acestui subiect", se încheie mesajul publicat de parlamentarul de Prahova.

Citiţi şi: Ludovic Orban a lansat Forța Dreptei, noul partid politic de centru-dreapta. „PNL, a cincea roată la căruța PSD”

Back To Top