Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher
Categorie: Politic
  • Un parlamentar PSD de Prahova se alătură, prin mesajul său, colegilor social-democrați, care consideră că este nevoie de concentrarea eforturilor în vederea aderării țării noastre la Spațiul Schengen.

Laura Moagher a lansat un apel la unitate și acțiune pentru Schengen, accentuând mesajul transmis în acest sens și de la vârful Partidului Social-Democrat.

“PSD, prin președintele Marcel Ciolacu, adresează un apel la unitate tuturor decidenților și partidelor politice din România, pentru a susține, în următoarele săptămâni, pe toate canalele diplomatice și pe toate palierele, aderarea țării noastre la Spațiul Schengen”, a transmis parlamentarul de Prahova, care subliniază că “România îndeplinește, de mult timp, toate condițiile tehnice de aderare, iar conduita țării noastre în gestionarea fluxurilor de refugiați din Ucraina, dar și în asigurarea rutelor de export pentru grânele ucrainene”, cee ace “arată că locul nostru este nu doar de facto, ci și de jure în Spațiul Schengen“.

Citiți și: Laura Moagher: Ne opunem ferm economisirii forțate a energiei electrice

„Este foarte important ca, în această perioadă, să fim cu toții uniți și să acționăm pentru țara noastră. Pe acest subiect nu este loc de orgolii, de rivalități. Apelul meu este ca toate partidele să utilizeze contactele pe care le au la nivelul familiilor politice europene, pentru susținerea aderării României la Spațiul Schengen. Eu asta voi face la Congresul PES, al socialiștilor europeni, care va avea loc peste puțin timp la Berlin. Mai mult, colegii mei din Parlamentul European au zilnic discuții cu oficialii altor state membre pentru a-i convinge să susțină demersul țării noastre. Sunt convins că și celelalte partide pot contribui semnificativ pentru a obține un succes pentru România”, a transmis, în același sens, și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Back To Top