Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Criza salubrității reactie aur prahova
Categorie: Politic
  • AUR Prahova vede,  în repetatele crize ale deșeurilor din ultimele 3-4 luni, „o imagine clară a crizei politice din Prahova”.
  • „Problemele de ordin financiar dintre cele două societăți nu ar trebui să afecteze în vreun fel programul de ridicarea a gunoiul menajer din județul Prahova” consideră reprezentanții partidului.

Criza salubrității s-a declanșat din nou, săptămâna trecută, la doar câteva zile după încheierea unui alt episod care a îngropat în gunoaie peste 80 de localități din județ.

„Criza gunoaielor, o imagine clară a crizei politice din Prahova!

Peste 80 de localități ale județului Prahova au de suferit din cauza unei neînțelegeri, sau mai bine spus a unei lupte, între operatorul de salubritate UWS (fosta Rosal) și societatea Vitalia, care administrează rampa de gunoi de la Boldești Scăieni. Problemele de ordin financiar dintre cele două societăți nu ar trebui să afecteze în vreun fel programul de ridicarea a gunoiul menajer din județul Prahova.

Citiți și: CONFERINȚĂ AUR DESPRE MEDIUL DE AFACERI. „ANTREPRENORI PENTRU PRAHOVA DE MÂINE”

Aceste neînțelegeri ar trebui să fie rezolvate în instanță, nu prin birourile Prefecturii Prahova, ADI Deșeuri Prahova sau ale vreunei alte instituții. Așa ar trebui să se întâmple lucrurile într-un județ normal, în care autoritățile implicate își fac treabă. Însă aici, în Prahova, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. Problema neridicării deșeurilor a fost transformată într-un război politic între PSD și PNL și a devenit leitmotiv de campanie electorală, iar singurii care au de suferit sunt prahovenii, cei care plătesc taxe, impozite și, în cazul acesta, facturile la zi.

Noi, cei de la AUR Prahova, condamnăm ferm lipsa de reacție a celor responsabili. Practic, demonstrează că rămân aceiași politruci ajunși în diverse funcții bine plătite, care ar trebui să-și dea demisia, nu astăzi, ci ieri, și care transformă problemele cetățenilor în motiv de campanie electorală. Așadar, luați măsurile legale care se impun și lăsați strategiile de campanie electorală. Doar pentru asta sunteți plătiți, nu să vă pozați, la propriu, în niște salvatori”, au transmis reprezentanții AUR Prahova.

Citiți și: CRIZA SALUBRITĂȚII. UWS RIDICĂ DIN NOU DEȘEURILE DIN CELE 84 DE LOCALITĂȚI AFECTATE

Foto ilustrație

Back To Top