Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

george botez reparații străzi alegeri
Categorie: Politic
  • Avocatul ploieștean George Botez, consilier municipal, a comentat, în stilu-i caracteristic, frenezia care a pus stăpânire pe conducerea administrației locale în prag de alegeri.
  • Consilierul local socotește că, la starea în care a ajuns Ploieștiul, ne-ar trebui câte un scrutin pe lună „ca să mai rezolvăm din probleme”.

Consilierul local George Botez a reacționat la „desfășurarea de forțe” de pe str. Maramureș, unde miercuri dimineață au început lucrările de reparații la carosabil, cărora Primăria Ploiești le-a dedicat un clip publicat pe pagina de Facebook a instituției (VEZI IMAGINILE). 

Citiți și: PROGRAM DE REPARAȚII ÎN PLOIEȘTI. LISTA STRĂZILOR CARE VOR FI PLOMBATE ÎN 2024

„În Ploiești, faraonul Andrei (primarul Andrei Volosevici - n.r.) a dat ordin de începere a reparațiilor la asfalt! Era și timpul. După 3 ani jumătate de rupt bielete și pivoți la mașini. Am văzut un filmuleț cu desfașurarea de forțe pe str. Maramureș. 3 camioane, 2 freze și 10 oameni. 6 lucrau și 4 filmau! Ce să mai spunem? Tutankhamon cu ale lui piramide, Amenhotep al III-lea, Ramses al II-lea.... PISTOALE CU APĂ!

Citiți și: UPDATE / PSD ȘI PNL AU VOTAT PENTRU COMASAREA ALEGERILOR ȘI PENTRU LISTE COMUNE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Dupa reunirea forțelor liberalo-social democrate în alegeri pe liste comune, propun ca alegerile să aibă loc lunar. Ca să mai rezolvam din probleme, zic! Că văd că în precampanie «inviază mortu'»”, a comentat politicianul.

Citiți și: ACTUALITATEA LIVE, ORA 17.00. AVOCATUL GEORGE BOTEZ, CONSILIER LOCAL: „ÎN MOMENTUL ÎN CARE VREI SĂ CONDUCI PLOIEȘTIUL, ARATĂ-MI CE AI FĂCUT ÎN VIAȚĂ, NU CE AI ZIS”

Back To Top