Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

portar petrolul andreas leitner
Categorie: Sport
  • Echipa ploieșteană continua să-și întărească lotul.
  • Cea mai nouă achiziție este austriacul Andreas Leitner.

Portarul în vârstă de 28 de ani a semnat, miercuri, contractul cu Petrolul Ploiești, un acord valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

Andreas Leitner are 213 de prezențe în Bundesliga, primul eșalon din Austria. Portarul a evoluat în ultimele șase sezoane pentru FC Admira Wacker (de 9 ori campioană a Austriei și de 6 ori câștigătoare a Cupei Austriei), ratând doar nouă partide dintre cele disputate de către fosta sa echipă, începând din 24 septembrie 2016, în toate competițiile. Leitner a fost și căpitan al Admirei, din 2019 încoace. În vară a decis să se despartă de gruparea de care și-a legat aproape întreaga carieră, după retrogradarea acesteia în eșalonul secund.

„Am decis că este momentul să fac o schimbare în cariera mea, pentru că, din păcate, Admira a retrogradat și nu îmi doream să joc în eșalonul secund. Am vrut să încerc o altă experiență, să evoluez într-un campionat din afara Austriei, am primit oferta Petrolului și i-am dat curs. Știu că nivelul campionatului din România este unul ridicat, am văzut și ce atmosferă superbă este aici, la Ploiești, și îmi doresc să avem rezultate cât mai bune împreună”, a spus Leitner, potrivit fcpetrolul.ro.

VEZI ȘI: Murad: „Nu bag un leu la Petrolul cât e actualul primar”

Foto: fcpetrolul.ro

Back To Top