Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
  • Partida FC Petrolul - UTA Arad se va disputa, sâmbătă, începând cu ora 18.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.
  • Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploiești a anunțat măsurile de ordine dispuse, dar și restricțiile de circulație impuse pe durata partidei.

Partida dintre FC Petrolul - UTA Arad se va disputa sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 18.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în cadrul Campionatului Național Superliga.

Citește și: O nouă victorie pentru Petrolul în meciul cu Voluntari, în etapa a 16-a din Superligă

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, va lua măsuri pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță a participanților, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine în municipiul Ploiești.

Traficul rutier va fi restricționat în zona adiacentă arenei sportive, respectiv vor fi închise traficului rutier, începând cu ora 16.00, următoarele străzi: Alexandru Vlahuță, Stadionului, Mihai Bravu, Sportului, George Topârceanu și Latină. 

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 16.00, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide întreaga arena sportivă, respectiv tribunele 1 și 2, respectiv peluzele 1 și 2 pentru publicul și spectatorii suporteri ai echipei gazdă, iar pentru suporterii echipei oaspete, peluza de pe str. Latină. Biletele pot fi procurate atât on-line, în limita a maxim 4 bilete, cumpărătorii fiind condiționați de completarea formularului on-line cu datele de identificare personale.

Citește și: Campionatele Naţionale şi Cupa României la Gimnastică Ritmică, în acest weekend, la Sala Sporturilor “Olimpia”

Partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, motiv pentru care participanții la eveniment pot fi supuși unor controale corporal, în scopul evitării introducerii în stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Spectatorii aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional. Jandarmii au anunțat că se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. Fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, jandarmii recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces, să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion, iar în arena sportivă să ocupe exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces.

Back To Top