Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
  • Petrolul Ploiești va întâlni, sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Ilie Oană, pe UTA Arad.
  • „Lupii” speră într-o nouă victorie, după ce au adunat șase puncte din ultimele două etape.

„Lupii” așteaptă cu mare încredere duelul cu UTA Arad, pentru a face încă un pas pe drumul către o clasare cât mai bună la finalul sezonului regular. Partida de pe „Ilie Oană” va începe la ora 18.00.

Citește și: O nouă victorie pentru Petrolul în meciul cu Voluntari, în etapa a 16-a din Superligă

Aflată pe locul șase în ierarhia Superligii, după 16 etape trecute de la startul campionatului, echipa lui Nicolae Constantin, potrivit FC Petrolul, speră într-o nouă victorie în fața UTA Arad, clasată pe penultima poziție. Parcursul din ultima perioadă a UTA Arad a condus la o schimbare la nivelul băncii tehnice a arădenilor. Laszlo Balint a revenit și l-a înlocuit pe Ilie Poenaru.

Nicolae Constantin consideră că UTA Arad se află într-o situație nu prea bună, după schimbarea antrenorului, însă acest lucru este un motiv în plus „să ne pună un pic în gardă, asta e clar, pentru că, probabil, vor fi și schimbări de sistem și de atitudine din partea jucătorilor”.

Pe de altă parte, antrenorul petroliștilor a susținut că echipa pe care o conduce trebuie să fie prudentă, având în vedere că jucătorii de la UTA Arad sunt „rapizi în atac și este o echipă care duce contraatacul foarte bine”.

Citește și: Măsuri de ordine și pază la meciul Petrolul Ploiești - UTA Arad. Trafic restricționat pe mai multe străzi din zona stadionului Ilie Oană

Un atuu pentru echipa ploieșteană este că, spre deosebire de UTA Arad, în lotul „galben-albaștrilor” nu există probleme legate de accidentări sau suspendări.

FOTO: FC Petrolul Ploiești

Back To Top