Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
  • Petrolul Ploiești a reușit, sâmbătă seară, cea de a treia victorie consecutivă, de data aceasta cu UTA Arad, pe stadionul Ilie Oană, rezultat final 2-1.

Petrolul Ploiești a reușit, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană, să domine partida cu UTA Arad, având mai multe faze de atac și reușind un joc mult mai concins, în timp ce acțiunile UTA Arad au fost mai haotice.

Citește și: Campionatele Naţionale şi Cupa României la Gimnastică Ritmică, în acest weekend, la Sala Sporturilor “Olimpia”

Prima repriză a debutat cu o primă ocazie de gol pentru Petrolul (min.15). Jair șutează, dar peste poartă. Petrolul are o nouă ocazie de gol în minutul 39. Irobiso șutează, dar este parat de Iacob. În minutul 43, Țicu pasează spre Seto, dar portarul respinge.

După  o primă repriză deficilă, Petrolul reușește două goluri în repriza a doua. Primul gol pentru „lupi” a venit în minutul 52. Jair a marcat din penalty. În minutul 67, Irobiso driblează portarul și înscrie. Minutul 76 a adus un gol pentru UTA Arad, prin Otele.

Scorul partidei rămâne 2-1, după prelungiri, iar Petrolul reușește o nouă victorie, care aduce încă 3 puncte importante pentru elevii lui Nicolae Constantin, echipa ploieșteană reușind să se mențină pe locul 6 în Superligă cu 26 de puncte.

 

Back To Top