Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 30 mai
Categorie: Timp liber

 • Runele ne anunță astăzi, provocări și schimbări care ne obligă la disciplină, concentrare, înțelegerea mai profundă a situațiilor și introspecție, dar odată depășite, ajungem la armonie, plăcere și bună dispoziție.
• Thurisaz este runa care ne indică protecția unei persoane cu autoritate, dar și riscul de violență și greutăți.
• Runa Wunjo ne aduce, astăzi, recunoașterea realizărilor, veselie și mulțumire.

Atunci când runa Thurisaz apare într-un tiraj, suntem avertizați asupra riscului de evenimente dureroase, greutăți care ne obligă la disciplină, concentrare și introspecție. Cu toate acestea, runa include valențe pozitive, în sensul protecției din partea divinității sau a unei autorități. Runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol includea protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. De asemenea, atunci când este însoțită și de rune benefice, indică faptul că vom fi în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. Cheia succesului indicat de runa Thrisaz este să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că realizările noastre, astăzi, cer eforturi, iar eventualele conflicte vin din partea unor persoane mai puternice din punct de vedere intelectual sau financiar. Semnificația înalt-spirituală a runei este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementaliilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre).
Astăzi primim vești bune care anunță o schimbare și implică o decizie înțeleaptă, dar avem șanse de o sursă neașteptată de câștig, datorată faptului că suntem atunci când trebuie la locul potrivit. Runa Thurisaz ne mai sugerează că așteptarea ne poate ajuta să trecem peste situații dificile, dar nu este cazul să opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile.
Într-un tiraj cu majoritatea runelor pozitive, cum este Wunjo, Thurisaz indică trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta. Ca talisman, Thurisaz ne ajută în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele și ținerea la distanță a atacurilor din partea celorlalți.

CITEȘTE ȘI: Circulație închisă pe timp de noapte, spre litoral, pe A2 București – Constanța

Wunjo ne confirmă, astăzi, succesul acțiunilor și intențiilor noastre, ne arată recunoaștere de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire și claritate. Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în poziția ultimei rune din tiraj - care arată soluția. De asemenea, în compania altor rune, Wunjo trimite la o conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări. Tradițiile spirituale nordice asociază semnificația acestei rune cu forța cosmică reprezentată de soare. Runa Wunjo ne spune că avem forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter, ameliorări în toate domeniile de viață, onoruri, distincții sau medalii. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții voastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni și parteneri.
În ultima poziție, Wunjo ne arată că parcurgem o fază de maturizare spirituală care este garanția atingerii idealurilor noastre cele mai nobile. Este momentul să ne pregătim pentru mari transformări în viață noastră, care se vor solda cu un final fericit, schimbarea însă ne va consuma serios. Apariția runei Wunjo într-un tiraj asigură victoria. Ca talisman, runa ajută în succes, motivare interioară, pregătirea pentru următoarea etapă în viață.
Sfatul runelor:
Astăzi, runele ne îndeamnă să fim atenți pentru a folosi momentul potrivit de acțiune. Stă în puterea noastră să mergem către deznodământul fericit, dacă reușim să fim mai sensibili la doleanțele altora. Este o zi în care binele făcut altora se va întoarce pe toate planurile și vom reuși să învingem obstacolele, să căutăm armonia interioară și blândețea în locul agresivității.

VEZI ȘI: Rinat Ahmetov vrea să dea în judecată Rusia pentru distrugerea combinatului Azovstal

Back To Top