Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 2 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runele ne anunță o zi în care nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, ni se cere disciplină și înțelegere profundă a situațiilor, dar și rezultatele vor fi pe măsura eforturilor.
• Thurisaz este runa care ne avertizează asupra greutăților, cu potențial de agresivitate, dar și cu protecție divină.
• Runa justiției și a recoltei, Jera ne confirmă încununarea tuturor responsabilităților cu satisfacții materiale și sufletești, dar succesul zilei va veni după unele provocări.


Având încărcătura de greutate, disciplină, înțelegere, introspecție, concentrare, potențial de agresivitate, dar și protecție divină, runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională include vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. De asemenea, apariția runei într-un tiraj, mai ales atunci când este însoțită și de alte rune cu conotații benefice, indică faptul că vom fi în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. În pofida semnificațiilor de bun augur, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil, atât timp cât nu suntem deschiși la sfaturile bune ale celor din jur sau avem de-a face cu adversari mai puternici din punct de vedere intelectual și financiar.

CITEȘTE ȘI: ORTODOX. Înălțarea Domnului: Semnificație și tradiții

Runa, în vechile limbi scandinave, era legată ce cuvântul „turs”, care însemna „uriaș”, iar semnificația înalt-spirituală este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementaliilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre).
Astăzi, Thurisaz ne arată că forțele cerești sunt alături de noi, suntem ajutați să luăm decizii înțelepte și avem șanse de surse neașteptate de câștig, fiind acolo unde trebuie. În momentul de față, așteptarea ne poate ajuta să trecem peste situații dificile, așa că astăzi nu opunem reziastență și nu încercăm să grăbim lucrurile.
Într-un tiraj cu rune pozitive, Thurisaz indică trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta. Când runa Thurisaz apare lângă Jera, trebuie să luăm decizia asupra căreia ezităm numai după consultarea unor persoane înțelepte sau experimentate în domeniul vizat. Ca talisman, Thrisaz ne ajută în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele, dar și neutralizarea atacurilor din jur.
Jera ne confirmă protecția divină și ne indică rezultate mult așteptate după eforturile zilei. Înțelesul runei este acela de „recoltă”, incluzând trimiterea la schimbare, întoarcere de ciclu, productivitate, mișcare, dezvoltare inevitabilă. Runa Jera semnifică recompensa karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”. Răsplata vine după îndelungate eforturi ori după fapte bune. În mitologia nordică, runa Jera reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie - magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii, pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Astăzi, Jera ne anunță că ne putem confrunta cu evenimente incontrolabile, care ne obligă la remodelare interioară și înnoire prin distrugerea vechiului. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care ne-am găsit, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea noastră vor fi răsplătite. De asemenea, runa avertizează asupra necesității de a rămâne onești cu noi înșine, altfel există riscul de ilegalități taxate.
Jera ne anunță și asupra unor întârzieri sau constrângeri obiective impuse din afara noastră. Este necesară valorificarea spirituală a situațiilor deoarece, în acest caz, împotrivirea în fața sorții poate aduce probleme. Când se află în ultima poziție, runa Jera ne spune că nu strică să ne mai domolim impetuozitatea, viteza cu care acționăm nu este benefică de această dată, deoarece viitorul nostru este, pentru perioada următoare, în mâinile altcuiva care rămâne indiferent la nemulțumrile personale, iar lucrurile bune vin atunci când este timpul lor.
Sfatul runelor:
Runele ne sfătuiesc, astăzi, să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa. Stă în puterea noastră să ajungem la deznodământul fericit dacă reușim să fim mai sensibil la doleanțele altora. Este o zi în care ni se cere rațiune și prudență. Planurile făcute deja riscă să fie date peste cap de schimbări neașteptate, cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană. Să apelăm la răbdare și să înțelegem importanța ciclicității în lumea în care trăim.

CITEȘTE ȘI: Prețuri mai mari în restaurantele din Grecia, din cauza inflației record

Back To Top