Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 • Astăzi, astrele ne avertizează să fim foarte prudenți în acțiunile noastre, planetele se află într-o poziție care favorizează tensiunile și riscul de neîncredere, suspiciuni și agitație.
• Este o zi în care ar fi bine să ne concentrăm mai mult pe relaxare și să evităm compromisurile de orice fel.
• Soluția zilei este comunicarea sinceră și foarte clară, pentru a fi evitate interpretările greșite sau întorsăturile de situații. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie.


Berbec – Grijă mare la cheltuieli, astrele favorizează distracția și comunicarea plăcută în familie sau cu prietenii foarte apropiați.
Taur – Atenție mare la diplomația față de cei dragi, astrele prezintă risc de conflicte mai ales cu femeile, de evitat reacțiile impulsive la vorbe aruncate neatent.
Gemeni – Nevoia de a selecta cu grijă informațiile noi apărute astăzi, astrele susțin răbdarea și gândirea obiectivă, așa că oferă susținere în fața provocărilor.
Rac – Avertismente asupra cheltuielilor suplimentare în cazul unor parteneriate, nevoia de a reevalua prieteniile.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: KENAZ și ALGIZ – Inspirație cu beneficii

Leu – Risc de conflict cu autoritățile, astrele avertizează asupra necesității de atitudine împăciuitoare și răbdare mare în familie.
Fecioară – De evitat critica și stările de spirit negative, tendința de tristețe, este recomandată evitarea persoanelor toxice, negativiste.
Balanță – Necesitatea de observare a vorbelor față în față cu faptele, dezvăluiri de secrete în ceea ce privește prietenii apropiați, atenție crecută la atitudinile care nu par clare și sincere.
Scorpion - Planuri personale amenințate de urgențe profesionale, astrele susțin comunicarea deschisă și clarificările în cuplu.
Săgetător – O zi în care energia este fluctuantă, astrele susțin relaxarea și refacerea vitalității prin odihnă, necesitatea de amânare a proiectelor profesionale.
Capricorn – Tensiuni în familie, risc de certuri, astrele avertizează asupra evitării criticii și reproșurilor la adresa celor dragi.
Vărsător – Apreciere și susținere din partea familiei, confruntare de idei cu anturajul apropiat, de evitat tensiunile verbale în favoarea diplomației, de evitat orgoliul.
Pești – Astrele indică risc de neînțelegeri profesionale, nevoia de stabilitate și claritate alături de cei dragi, de evitat sarcinile importante în gospodărie.

CITEȘTE ȘI: GALERIA DE ARTĂ. Expoziția „Petri & friends”, un concept unitar

Back To Top