Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 6 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runa Magica ne indică o zi plină de provocări, cu șanse de schimbări în viața noastră, dar cu energie și voință care ne ajută să depășim toate problemele ușor.
• Eihwaz este runa care ne prevestește schimbări de sens, inițieri, dar și conectarea la forțele divine sau tendința către spiritualitate.
• Runa Elhaz este soluția de astăzi: mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală.


Simbolul runei Eihwaz este copacul vieții, Arborele Cosmic Yggdrasill care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului și susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală. Pentru a învăța lucruri noi, este nevoie să ne îndepărtăm de rutină și încercăm mai multe lucruri. Ne vom simți eliberați și vom deveni mai flexibili în relațiile amoroase. Runa Eihwaz Indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor noastre, ceea ce face ca și obstacolele sau întârzierile să poată fi exploatate în avantajul nostru. Astăzi, Eihwaz ne avertizează că dificultățile pot fi depășite numai pe bază de prevedere și perseverență în direcția cea bună, dar vom reuși să rezolvăm unele probleme neglijate prea mult timp.
Eihwaz este forța cosmică transformatoare a timpului, necesitatea înțeleasă, răbdarea, sinteza contrariilor, impulsul care determină o acțiune sau o dorință. Runa ne arată și că există riscul de suferințe fizice, traversarea unor momente dificile, necesitatea unei evaluări juste a dificultăților. Astăzi, graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Este momentul să ne plătim toate datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să ne străduim să remediem măcar parțial, consecințele actelor noastre. Ca talisman, runa Eihwaz ne dă putere, ajutor în comunicare, transportarea unei intenții, este utilă în profunde schimbări și pentru a ușura o schimbare de viață.

CTEȘTE ȘI: Prima sesiune a examenului de Bacalaureat începe luni, 6 iunie. 126.000 de absolvenți sunt așteptați în centrele de examen

Soluția zilei ne este dată de runa Elhaz, care semnifica în vechime cuvântul „cal”, dar al cărei înțeles a devenit acela de mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală. Simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, Elhaz confirmă evoluția sugerată de runa anterioară, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat. Runa Elhaz ne anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă în problema avută sau ivirea unei asocieri fructuoase. Runa ne avertizează, însă, asupra riscului de pericole neașteptate pe care va trebui să le evităm cu istețime, așa că este momentul să ne folosim rațiunea. Astăzi, runa Elhaz ne atenționează și asupra unor drumuri cu posibile frustrări, dar ne spune și că nu este momentul să ne amestecăm în schimbările din jurul nostru, ci să fim precauți și să lăsăm situațiile să se rezolve în ritmul lor.
Sfatul runelor:
Ziua ne cere răbdare, întrucât ne mai așteaptă o importantă amânare, determinată de dificultăți insurmontabile în prezent! Un răgaz de meditație ajută mult. Suntem puși în gardă împotriva agitației mentale și fizice, ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața situației sau a provocărilor. Este momentul să ne controlăm emoțiile. Ne îndreptăm spre o cale nouă, diferită și tocmai ne aflăm la o cotitură. Să avem încredere în noi, să fim raționali și prudenți, astfel vom depăși toate problemele.

CITEȘTE ȘI: SAGA Festival: Jandarmii au constatat 77 de acte de natură penală, inclusiv privind fapte violente sau consum de droguri

Back To Top