Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 • Săptămâna începe cu tendința de pragmatism, vrem să fim eficienți și suntem mai atenți decât altădată la detalii, la curățenie și îngrijire, dar avem și înclinația spre critică, avem ambiție și suntem dominatori.
• Totodată, astrele ne fac destul de emoționali, inflexibili la acceptarea ideilor din jur, dar ni se cere și atenție sporită la digestie.
• Atrele ne indică și înclinația spre exagerări, motiv pentru care toate recomandările zilei duc spre prudență, rațiune și îndreptarea eforturilor spre propriile responsabilități. Iată detaliile pentru ficecare zodie.


Berbec – Schimbări profesionale și în relațiile de muncă, astrele avertizează asupra riscului de afecțiuni la nivelul capului și digestive, de evitat analizele pentru că există risc de erori.
Taur – Nevoie de apreciere din partea celor din jur, momente de reevaluare a imaginii de sine, atenție la relațiile cu prietenii, astrele susțin aspectele amoroase.
Gemeni – Idei noi în privința gospodăriei, revizuirea concepțiilor despre familie, de evitat deciziile majore în orice problemă din cauza mentalului agitat.
Rac – Comunicare dificilă care necesită atenție sporită, nevoia de dozare a eforturilor, de evitat negocierile și deciziile pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: EIHWAZ și ELHAZ – Schimbări cu energie

Leu – Astrele susțin astăzi sectorul financiar, câștiguri suplimentare de pe urma eforturilor din ultimele zile, nevoia de reevaluări etice și spirituale.
Fecioară – O zi cu emotivitate crescută, astrele avertizează asupra schimbărilor, nevoia de retragere din tutmultul zilnic și reechilibrare, sunt necesare răbdarea și abordarea ideilor din jur cu diplomație.
Balanță – Tendința de libertate și fugă de responsabilități, astrele dau o energie bună pentru comunicare și decizii cu implicații pe termen lung, sănătate vulnerabilă la nivel digestiv.
Scorpion – Schimbări profesionale, de evitat contrazicerile la muncă, astrele avertizează asupra riscului de conflicte, nevoia de retragere și detașare de tensiuni.
Săgetător – Astrele atrag atenția asupra nevoii de prudență la asumarea unor responsabilități noi pe termen lung, relații oficiale cu șanse de funcții sau recompense mai mari.
Capricorn – Astrele stimulează mentalul, noi perspective asupra problemelor mai vechi, dialoguri eficiente și plăcute cu cei din jur, nevoia de stimulare intelectuală, de evitat deciziile majore.
Vărsător – Aspecte financiare frumos susținute de astre, noi câștiguri din activități suplimentare, necesitatea de reevaluare a raporturilor profesionale, susținerea familiei.
Pești – Astrele conturează parteneriatele și atenționează asupra reacțiilor, stărilor fluctuante și impulsivității față de ce din jur, nevoia de rațiune sporită în comunicare.

CITEȘTE ȘI: Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, la dobânzi record

Back To Top