Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 7 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runa Magica ne aduce, astăzi, un tiraj cu simboluri pozitive, care ne anunță bucurie sufletească, partenerate fructuoase, abilitatea de a dărui dar și de a primi, încununate cu sprijin și protecție divină.
• Gebo este runa care semnifică un cadou, o relație afectivă, loialitate și extaz.
• Runa Algiz ne garantează, astăzi, un suflu nou în viață, noroc, dar și o șansă providențială.


Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească, cadou, dragoste, căsătorie, relații, parteneriat, generozitate, neașteptat de mare noroc. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, ori o sumă de bani sau un bun material mult așteptat. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Astăzi, runa Gebo ne arată sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri, dar și sacrificiu de sine, loialitate, charisma. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Vom primi cadouri frumoase, dar suntem avertizați să ne supraveghem cheltuielile fiindcă putem deveni risipitori. Runa poate indica și faptul că, în viitorul apropiat, anumite persoane din anturaj își vor dovedi generozitatea față de noi. Vom putea găsi răspuns la o problemă dacă ne vom consulta cu membrii familiei sau cu prieteni bine intenționați. Urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială. Ca talisman, runa Gebo întărește legătura afectivă între oameni, este un semn de ofertă sau cadou pentru a hrăni o relație și pentru noroc.

CITEȘTE ȘI: EDUCATIV. Încep înscrierile pentru „Vacanța la muzeu”

Astăzi, ea este urmată de Algiz, runa protecției divine, care ne asigură asupra asistenței de care beneficiem, asupra sprijinului din partea ceor mai experimentați decât noi, dar ne pune în vedere și posibilitatea unei dileme etice pe care să o depășim cu înțelepciune. Simbolul runei este gardianul și protectorul la poarta hotarelor dintre lumi, Heimdall.
Runa Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență și vom primi în timp util, avertismente despre posibile evenimente negative ce vor putea fi astfel evitate.
Runa mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul. Totuși, astăzi este nevoie să fim prudenți, să nu ne aruncăm cu capul înainte în situații care pot părea atrăgătoare sau să ne asumăm greșelile altora. Runa Algiz ne anunță să avem încredere în experiența și intuiția noastră, ceea ce ne va face să ne manifestăm cunoașterea, elocința, adevărul, dreptatea, să fim inspirați și să beneficiem din plin de entuziasmul în transformările benefice ale zilei. Tot astăzi, runa indică posibilitatea unui examen, interviu pentru angajare, începerea unei noi activități (meserii), având la bază o perfecționare prin studiu, dar cu riscul de manipulare prin sugestie.
Sfatul runelor:
Suntem sfătuiți, astăzi, să ne urmăm intuiția și să ne bazăm pe sprijinul divin. Este o zi potrivită pentru a ne gândi mai întâi la cei dragi și abia apoi la interesele personale, să alegem cu grijă persoanele de la care primim sfaturi și să fim pregătiți să îi ascultăm pe cei mai înțelepți și mai experimentați decât noi, însă trecând totul prin filtrul rațiunii proprii Runele indică și riscul de a ne confrunta cu persoane egoiste sau prefăcute și confuzie în gândire, așa că ni se cere prudență.

CITEȘTE ȘI: EXPOZIȚIE. Grația cristalelor, dezvăluită la Muzeul de Științele Naturii

Back To Top