Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 • Astrele se pregătesc de o perioadă cu mare intensitate emoțională, care ne va influența la niveluri profunde ale sentimentelor și conștiinței noastre, iar relația cu noi înșine se va reflecta în parteneriatele noastre.
• Conjuncturile astrale arată că ies la suprafață atât sentimente de curățat, cât și nevoia de a exprima afecțiunea și intimitatea la alte niveluri, elevate.
• În aceași timp, avem curaj să ne abordăm provocările și să spunem lucrurilor pe nume, avem tendința de a ne dezvolta atât pe plan personal, cât și al profesiei ori a relațiilor cu cei din jur. Iată detaliile pentru fiecare zodie.


Berbec – Dezbateri și discuții cu partenerii, posibile indecizii care duc la situații suplimentare de rezolvat, astrele recomandă înțelegerea, toleranța față de opiniile din jur și încrederea în cei care contribuie la proiecte comune.
Taur – Preocupări profesionale intense, de evitat provocările verbale, prudență în sănătate, nevoia de dozare a eforturilor fizice și psihice.
Gemeni – Astrele susțin creativitatea, nevoia de momente liniștite, clarificări în relații, nevoia de comunicare cu prudență.
Rac – Solicitări mărunte și stresante, relații tensionate cu familia, astrele ajută prin clarificări în sfera socială și anturaj.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: SOWILO și INGWAZ – De la Cer la Pământ

Leu – O zi cu multe relații sociale, dezbateri și schimburi de opinii, astrele recomandă atenție sporită la nevoile afective ale celor din jur, atenție și prudență în comunicare.
Fecioară – Șanse de câștiguri suplimentare, astrele favorizează sectorul financiar, tendința de a cheltui pentru mofturi sau cadouri, satisfacții sufletești.
Balanță – Energie pozitivă, optimism în relații, înnoiri ale prieteniilor, schimbări de imagine și nevoia unui anturaj de bună calitate.
Scorpion – Nevoia de discreție în relațiile cu prietenii, provocări profesionale clarificate, astrele susțin introspecția și reevaluările personale și sociale.
Săgetător – Astrele recomandă atenție sporită la discuțiile cu prietenii sau colegii, probleme puse pe tapet pentru rezolvare, posibile revelații ale soluțiilor.
Capricorn – Solicitări profesionale, dar și domestice, stări de spirit fluctuante, astrele arată vulnerabilitate interioară, de evitat certurile și critica, încredere mai mare în ceilalți și în sine.
Vărsător – Șanse de călătorii, nevoia de elevare intelectuală, studiu suplimentar sau activități culturale, astrele favorizează dialogurile cu persoane erudite sau mai experimentate, cu satisfacții sufletești.
Pești – Relaxare a relațiilor cu autoritățile, achitări de datorii, astrele susțin rezolvările financiare dar și planificările clare ale bugetului.

VEZI ȘI: IKEA retrage de pe piață un espressor vândut inclusiv în România, din cauza riscului de „pocnire violentă în timpul folosirii”

Back To Top