Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 11 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runa Magica ne aduce, astăzi, vești bune: avem parte de succes, o stare de spirit bună și mulțumire sufletească, chiar daăc recompensele noastre vin încet și ne solicită răbdarea.
• Wunjo este runa care ne indică o zi cu plăceri, armonie, zâmbete.
• Runa Jera, a justiției, semnifică recolta ciclică, rasplata care ajunge la noi încet, fără grabă, dar sigur.


Runa Wunjo este echivalentul gloriei, a succesului și a măreției. Înțelesul ei ne indică recunoașterea de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire. Pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații. De asemenea, în compania altor rune, Wunjo trimite la conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări. Tradițiile spirituale nordice asociază semnificația acestei rune cu forța cosmică reprezentată de soare. Este runa care ne indică, astăzi, forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter, sănătate perfectă atât pentru noi, cât și pentru cei apropiați, ameliorări în toate domeniile de viață, chiar onoruri, distincții sau medalii. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții voastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni și parteneri. Avem o sănătate bună și ne putem ocupa de ambițiile personale, pe care le vedem cu claritate acum.

CITEȘTE ȘI: MUZEUL DE ISTORIE PRAHOVA. Vizite virtuale în muzee de la sat

Totuși, runa Wunjo ne indică și pericolul ca o persoană egocentristă și autoritară să ne domine pentru a ne manipula în propriul interes. Runa ne mai spune că riscăm să ne îngrijorăm prea mult pentru problemele de viață și să avem o atitudine de abandon în fața greutăților, chiar dacă ne aflăm într-o situație cu toate șansele de partea noastră. Ca talisman, Wunjo ne asigură victoria, succesul în tot ce întreprindem, ne motivează și ne impulsionează, ne dă energie pozitivă și stabilitate.
Astăzi, ea este urmată de Jera, runa justiției și a recoltei, care ne indică schimbare, productivitate, dezvoltare inevitabilă, în ritm lent dar sigur. Runa Jera semnifică recompensă karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Rezultatele indicate de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor” sau, altfel spus, răsplata nu poate veni decât după îndelungate eforturi ori după fapte bune. În tradițiile popoarelor scandinave, runa Jera este un semnificator al vremii sau al unei frumuseți reci, ucigătoare. Mai mult decât atât, în mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților. Astăzi, Jera ne anunță evenimente incontrolabile, remodelare interioară, înnoire prin distrugerea vechiului, posibile amânări sau întârzieri. Rezultatele vor apărea în ceva timp, iar răbdarea și corectitudinea voastră vor fi răsplătite, important este să rămânem onești cu noi înșine. Runa Jera ne avertizează că este necesar să nu ne împotrivim destinului. Fiind alăturată runei Wunjo, Jera prezice câștiguri suplimentare, dar după eforturi destul de solicitante, cu întârzieri. În ultima poziție, runa Jera ne spune să ne domolim impetuozitatea, viteza cu care acționăm nu este benefică de această dată, deoarece viitorul nostru este, pentru perioada următoare, în mâinile altcuiva, indiferent la nemulțumirile noastre.
Sfatul runelor:
Astăzi, este momentul să ne folosim de legea divină care afirmă că binele pe care-l facem altora ni se întoarce înzecit pe toate planurile (profesional, familial, amoros) și vom reuși să învingem toate obstacolele, să ne realizăm pe toate planurile. Împlinirea speranțelor este aproape. Runele ne recomandă să medităm la persoana noastră și la ceea ce vrem să ajungem pentru a nu ne pierde identitatea și valoarea în mulțime. Runa Magica ne spune să fim precauți și să abodăm cu răbdare schimbările neașteptate, cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană.

CITEȘTE ȘI: PICTURĂ. Marilena Ghiorghiță la Muzeul „Nicolae Grigorescu”

Back To Top