runa 21 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne aduce o zi cu multe surprize plăcute, cu prosperitate și blândețe, în care înlăturăm fricile ascunse și ne dezvăluim lumina interioară.
• Fehu este runa de bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare.
• Runa Laguz ne sfătuiește folosirea cunoașterii intuitive, suntem receptivi, sensibili și ne ascultăm dorințele profunde, echilibrează dezordinea mentală și emoțională.

Runa Fehu are două aspecte: realitatea de zi cu zi a vieții și catalizatorul ce ne propulsează dincolo de scopuri. Fehu reprezintă ceea ceea ce noi căutăm, dar și casa noastră. Fehu ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice, ne aduce la realitate și nu ne permite să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Fehu este runa câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice, mai întâi, averea în general și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei într-un tiraj, în cazul în care traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate! Acestea pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.

CITEȘTE ȘI: SOLSTIȚIUL DE VARĂ. 21 iunie: Vara astronomică și Ziua Mondială a Soarelui

Runa Fehu ne arată că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să obținem tot ce ne dorim. Este momentul să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să-i ajutăm și pe ceilalți dacă au nevoie de voi. Cu cât mai mult bine vom face astăzi, cu atât vom primi mai mult înapoi. Runa prevestește un câștig material (sub orice formă), previzibil, dobândit prin munca noastră și stabilitate financiară. Mai poate semnifica avere sub forma unei sume de bani sau a unor titluri de valoare, apar noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă. Totuși, să ne controlăm dorințele și banii cu înțelepciune. Ca talisman, Fehu ne ajută în sectorul financiar, în afaceri, promovare, atingerea scopurilor și noi începuturi.
Astăzi, Fehu este urmată de runa Laguz, echivalentul emoțiilor și al profunzimlor. Laguz se referă la subconștient, gânduri ascunse, revelații, intuiție, dar și frici. Simbol al apei, Laguz reprezintă sensibilitatea, receptivitatea, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Uneori, runa este indicatorul unor abilități psihice certe, a existenței unei susțineri feminine sau o ghidare clară din partea puterilor superioare din lumea invizibilă. Vom fi testați, va trebui să trecem câteva încercări. Dacă știm care ne sunt prioritățile și vom impune ordine în viața noastră, ni se deschide calea spre un mare succes. Runa Laguz ne confirmă ceea ce indică Fehu: să fim blânzi, să nu cădem în extreme prin comportamentul nostru și să nu facem excese. Urmează un drum ascendent dacă reușim să ne ținem de el.
Runa Laguz ne recomandă, astăzi, să ne folosim cunoașterea intuitivă. Putem să ne rezolvăm problemele dacă ne lăsăm conduși de „vocea interioară”. De asemenea, Laguz ne poate anunța și un eveniment cu semnificații subtile clare: poate un vis premonitor sau o întâlnire bizară cu o persoană necunoscută, cineva pe care nu l-am întâlnit de mult ori un „semn” aparent banal prin care să fim avertizați asupra unei situații nefavorabile pentru noi.
Runa spune și că ni se dăruiește un lucru cu totul și cu totul special și trebuie să învățăm să acceptăm că, în viață, câteodată, renunțăm la lucrurile vechi și ne atașăm de altele noi. Dacă ne oprim în trecut, riscăm să aveți probleme financiare. Laguz ne ajută la mărirea abilităților psihice, combate frica, echilibrează dezordinile mentale și emoționale, descoperă gândurile ascunse.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică sau a conjuncturii momentane nefavorabile. Suntem puși în gardă împotriva îndoielii de sine și a gândurilor negative, mai ales dacă refuzăm schimbarea sau încrederea în a ne autocunoaște. Este momentul să ne folosim intuiția ca pe un radar și vom putea aprecia situația dintr-un unghi nou. Nu este cazul să ne pierdem în detalii și să ne punem prea multe întrebări, să ne ascultăm dorințele profunde și să nu ne îndoim de propriile capacități și calități, să acordăm atenția cuvenită „vocii interioare”.

CTEȘTE ȘI: ARTĂ LA PLOIEȘTI. Începe Tabăra Națională de Creație Plastică „Dan Platon”

Back To Top