Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 3 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică, astăzi, energie pozitivă, creștere, activitate și recăpătarea vitalității, iar evoluția noastră se va materializa prin ajutorul celorlalți, prin generozitate și relații sociale.
• Sowilo este runa victoriei, care ne asigură succesul în planurile noastre și o mare putere de recuperare a vitalității.
• Runa Mannaz ne anunță cooperare, parteneriate, susținere și altruism din partea celor din jur.


Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Runa Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate, avem forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, deținem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Astăzi, runa Sowilo ne sugerează prezența grijilor și a tensiunii: suntem prea preocupați și acaparați de problemele personale sau ne-am îndepărtat nepermis de mult de propriile obiective, urmărindu-le pe cele propuse de alții. Poate indica și faptul că suntem surmenați și aveți nevoie de o mică pauză sau relaxare. Acesta este motivul pentru care runa Sowilo ne arată că este momentul să recoltăm tot ceea ce am semănat. Am avut o perioadă plină și am ajuns în stadiul la care doream să ne aflăm, avem parte mare de noroc, mai ales în călătorii. Este momentul să ne retragem și să ne odihnim după o perioadă grea, să ne încărcăm bateriile și să revenim mai puternici. Runa vine, astăzi, însoțită și de un avertisment: să nu ne lăsăm înșelați de aparențe, nu tot ce este frumos este benefic pentru noi și există riscul să fim mințiți sau înșelați.

CITEȘTE ȘI: Salvamont România: „În ultimele 24 de ore au fost primite 28 de apeluri de urgenţă”. Patru intervenții în Prahova

Astăzi, ne bazăm pe relațiile sociale, ne spune Runa Magica, pentru că în ultima poziție apare Mannaz, runa omului și a umanității. Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea, totul depinzând de ceea ce dorim să obținem. Ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute.
Runa Mannaz ne anunță sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc. Astăzi, Mannaz ne avertizează că suntem prea implicați într-o problemă și, din acest motiv, nu putem rezolva efectiv situația. De asemenea, suntem atenționați să ne păstrăm modestia, să nu ne încredem total în planurile noastre. Nu este o zi în care să începem noi proiecte, ci să rezolvăm restanțele. Astăzi, complexul de superioritate sau de inferioritate ne este cel mai mare dușman. Putem avea falsa impresie că o persoană sau un grup se amestecă în problemele noastre și avem tendința de evita ajutorul celorlalți sau chiar să abordăm interesele în mod egoist, iar capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe ceilalți. Ființa umană este frumoasă atât prin defectele cât și calitățile ei și trebuie văzută ca un tot întreg.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Runa Magica ne sfătuiește să nu confundați entuziasmul cu impulsivitatea. Învățăm să avem încredere în ceilalți și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Este momentul să vedem slăbiciunile și defectele noastre profund, să le analizăm obiectiv și să le combatem printr-un efort de voință ca să putem înainta pe drumul ales. Astăzi este timpul potrivit pentru a ne exprima calitățile precum toleranța, altruismul, generozitatea.

CITEȘTE ȘI: Europa Nostra Award 2022. Muzeul-Atelier Școala de la Piscu câștigă European Heritage Award

Back To Top