Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne indică o zi de duminică plină de delicatețe, avem un comportament grațios și tendința de elevare, suntem concentrați pe nevoile noastre sufletești și obținem clarificări ale emoțiilor intense.
• Energia zilei ne confirmă vitalitatea, sănătatea, suntem sfătuiți să ne bucurăm de toate momentele zilei și să profităm de oportunitățile de relaxare care apar.
• Vibrația astrelor este una pozitivă, suntem încurajați să ne urmăm ideile creative și cele umanitare, ne dezvoltăm odată cu cei dragi din jurul nostru. Să aflăm cum este aspectată fiecare zodie.

Berbec – Se anunță o zi plină de surprize plăcute, apar provocări și noutăți de la distanță, astrele aduc sprijinul familiei și al anturajului pentru schimbările pe care nativii doresc să le facă spre progresul lor.
Taur – Astrele aduc o tendință de grabă, așa că atenție mare la comunicare și la reacțiile față de opiniile celor din jur, concluziile rapide pot avea risc de greșeli, nevoia de cumpătare, diplomație și clarificare înaintea deciziilor.
Gemeni – Grijă sporită față de propriile nevoi sufletești, astrele scot în evidență vulnerabilitățile personale pentru a putea fi echilibrate, reevaluări ale propriei persoane și tendința de singurătate, de evitat agitația socială și stresul.
Rac – Astrele aspectează frumos viața socială, aprecierea anturajului, nevoia de prieteni și de discuții elevate, armonie și conjuncturi benefice alături de cei apropiați, oportunități financiare, dar și tendința de risipă.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 14 august: Creștere și călătorii

Leu – Tensiuni în plan amoros, nevoie de calm și grație în comunicare, atenție sporită la atitudinea față de cei dragi, parteneriate puse în pericol din cauza reacțiilor nepotrivite, nevoia de blândețe și toleranță.
Fecioară – O zi cu voință și ambiție susținute, nevoia de apreciere din partea anturajului, recunoașterea eforturilor de către cei apropiați, oportunități de creștere în carieră, idei creative și încredere în sine.
Balanță – Astrele aduc indecizie în plan sentimental, nevoia de clarificări în cuplu sau parteneriate, atenție mărită la timpul de calitate acordat celor dragi, decizii în relații.
Scorpion – Intuiția este susținută puternic, provocări sau obstacole inedite în realizarea planurilor, nevoia de atenție mărită la sfaturile celor din jur, tensiuni în colaborări sau prietenii.
Săgetător – Astrele recomandă ieșirea din zona de confort pentru realizări favorizate astăzi, rezultate bune ale oricărui efort, ghidare și oportunități neașteptate la rezolvările zilei.
Capricorn – Nevoia de atenție mai mare la cheltuieli, risc de achiziționare a obiectelor inutile sau defecte, nevoia de chibzuință și concentrare pe comunicarea elevată și pe discuții frumoase cu cei dragi.
Vărsător – Impulsul de a începe ceva nou, fie o activitate plăcută, fie o afacere sau un parteneriat, astrele susțin talentele și abilitățile native, surprize plăcute din partea profesională.
Pești – Concentrare mare asupra familiei, nevoia sufletească de a petrece mai mult timp alături de cei dragi, o zi cu emoții intense și nevoia de echilibrare a sentimentelor.

CITEȘTE ȘI:Parcul Mănăstirii Sinaia va fi inaugurat luni, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Back To Top