Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 15 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi plină de provocări, apar schimbări bruște și evenimente neprevăzute cărora le vom face față prin clarificări, înțelegeri și mai ales optimism.
• Hagalaz este runa distrugerii, care ne anunță întoarceri bruște, transformări, o zi excelență pentru detoxifieri și pentru ruperea învățăturilor distructive.
• Runa Dagaz este lumina care succede întunericului, zorii dimineții, care ne arată speranța și schimbările în bine.

Hagalaz este runa distrugerii, a ștergerilor evenimentelor negative, a schimbărilor drastice și a ruperii viciilor. Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare, sau de întârziere, în cel mai bun caz. De multe ori, runa indică faptul că viitorul este guvernat de forța destinului sau depinde întru totul de altcineva, o persoană detașată, oficială.
Astăzi, Hagalaz ne trimite la un succes obținut după eforturi susținute, la nevoia de introspecții și meditație, în vederea accelerării evoluției spirituale, la un prilej de transformare a vieții în direcția cea bună. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.

CITEȘTE ȘI: Adormirea Maicii Domnului. Semnificații și tradiții

În ciuda semnificațiilor negative ale runei, simbolistica sa este mereu însoțită de evoluția implicită în urma tuturor greutăților. Hagalaz ne aduce speranță, sprijin la nevoie, efect transformator, putere de refacere fizică și psihică, creativitate intelectuală și artistică, relație afectivă trainică, depășirea cu succes a obstacolelor, debutul unei relații amoroase binecuvântate. Hagalaz este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de vicii, proaste obiceiuri și influențe negative. Runa ne spune, astăzi, că a venit momentul să deschidem ochii pentru a vedea realitatea așa cum este ea și să facem schimbările potrivite pentru a ne îmbunătăți viața. Astăzi, controlăm cu succes conflictele și agitația și îi împăcați pe toți. Dacă, totuși, evenimentele par adverse, runa ne arată că avem un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale.
Este urmată de runa Dagaz, care are semnificația de fericire, succes, activitate, satisfacție, împlinire, zorii zilei, răsăritul Soarelui, conștientizarea, înțelegerea, clarificarea.
Dagaz echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente. Runa face legătura la natura cerească a lumii. Simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul.
Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, runa Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ieșirea din întuneric la lumină. Pe de o parte, arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Pe de altă parte, există riscul unor întârzieri care apar tocmai pentru necesitatea unor clarificări. Astăzi, Dagaz ne indică prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.
Posibilitățile de rezolvare scot la lumină o altă fațetă a noastră, resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Dagaz ne spune că acum umbra începe să coboare și situațiile ce ni se păreau confuze încep să devină mai clare.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne asigură, astăzi, că vom avea succes dacă perseverăm pe drumul corect. Este momentul să facem schimbări cu noi înșine, să ne folosim calitățile și să ne privim în față viciile. De asemenea, ea ne spune că în dragoste apar momente fericite. Un avertisment vine, însă, la evenimentele zilei: Runa Magica ne pune în gardă asupra tendinței de grabă și de a ne minți singuri. Contraziceri sau schimbări pot să ne pună într-o situație inconfortabilă. Este nevoie să fim sinceri cu noi și cu ceilalți, pentru că va trebui să profităm de oportunitățile care se ivesc și pe care să le abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, dar condiția este să ne înlăturăm îndoielile și ezitările. Astăzi, inițiativele ne aduc rezultate pozitive în orice domeniu.

CITEȘTE ȘI: Elevii și preșcolarii din familii cu venituri mici vor primi tichete sociale în valoare de 500 de lei

Back To Top