Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 26 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care beneficiile eforturilor noastre se vor materializa, dar avem nevoie de răbdare, ba chiar amânarea planurilor mărețe pentru o perioadă mai benefică.
• Fehu este runa care ne aduce prosperitate, autocontrol și realism.
• Runa Isa ne avertizează să nu ne aruncăm cu capul înainte, ea este amânarea și blocajul care ne solicită răbdarea, inactivitatea, așteptarea.


Runa Fehu ne arată potențialul de abundență pe care îl are ziua de astăzi, ea ne arată că eforturile noastre vor fi răsplătite cu bani, promovare, bunăstare, dar ne și armonizează nevoile fizice cu cele financiare, obligându-ne la un echilibru. De asemenea, Fehu ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut. Astăzi, Fehu ne atrage atenția asupra riscului de lăcomie și asupra situațiilor confuze, dubioase.

CITEȘTE ȘI: Consiliul Local Ploiești, vot cu scandal pentru înființarea unei societăți de termoficare. Aleșii locali au solicitat predarea CET Brazi în patrimoniul municipalității

Runa Isa, simbol al înghețului, ne spune: Stai! Simțim că stagnăm, însă blocajele ne oferă timpul necesar pentru a ne schimba mentalitățile toxice și a evolua. Isa ne încurajează să ne manifestăm abilitățile native și ne arată că încheiem o perioadă de sacrificii și frustrări.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să perseverăm, pentru că întârzierea unui anumit câștig material este temporară. Runa Magica ne avertizează să nu ne lăsăm pradă lăcomiei și să dăm dovadă de răbdare, evitând risipa și cheltuielile inutile.

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI. Istoria jazz-ului într-o expoziție originală: „Jazz Roots - US to Romania”

Back To Top