Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

luna noua
Categorie: Timp liber

 

• Luna Nouă în Fecioară ne reactivează capacitatea de a ne descurca singuri, de a fi realiști și organizați, ne orientează către vindecare interioară pentru că devenim conștienți de necesitatea echilibrului interior.
• Conjunctura ne ajută să ne reinventăm, să găsim răspunsurile perfecte pentru întrebările care provin din frustrări și din anxietățile create de ceea ce nu funcționează.
• Luna Nouă în Fecioară ne ajută să ne detoxifiem fizic și psihic, renaștem prin potențialul nostru, ea ne aduce calm și ne ajută la rezolvări pe termen lung sau chiar definitive ale problemelor pe care le-am avut.


Luna Nouă în semnul Fecioarei are loc, anul acesta, pe data de 27 august, la ora 11.17. Luna Nouă este asociată noilor începuturi, este momentul în care aducem noutatea în viața noastră, ne revigorăm și devenim realiști, suntem organizați, ordonați, atenți la detalii și vedem oportunități pe care nu le-am sesizat până acum.
Luna Nouă în Fecioară ne ajută să identificăm soluțiile perfecte pentru vindecările de care avem nevoie, găsim soluțiile perfecte pentru problemele noastre.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: FEHU și ISA – Prosperitate și răbdare

Luna Nouă în Fecioară ne aduce, de această dată, puterea de a ne detoxifia, de a ne limpezi haosul din viața noastră. Ea ne atrage atenția asupra nevoii de iubire din viața noastră, transformatoare și puternică. Este momentul ideal să avem încredere în intuițiile noastre, să ne controlăm impulsurile agresive, graba, furia și frustrările. Sunt amplificate, însă, tendințele de a urî, misoginismul, există riscul de schimbări importante la nivel social. Energiile posibil distructive canalizate greșit pot duce la accidente sau mărirea agresiunilor. Așa că evităm conflictele și adoptăm o atitudine de evitare a criticilor excesive și a violenței.
Cu toate acestea, este bine să fim atenți la ceea ce ne ajută, la energia pozitivă, inițiativele, intuițiile, momentele de noutate din jur. Progresăm prin ceilalți și este indicat să ascultăm „șoaptele” Lunii Noi.
Luna Nouă în Fecioară vine, însă, cu o tendință de nostalgie, tristețe, diferende de opinii din cauza vârstei. Importantă este și grija asupra domeniului financiar, suntem tentați să aruncăm cu bani fără să ne gândim la consecințe. Tendința de instabilitate se poate manifesta chiar la nivelul burselor sau a jocurilor politice mondiale.

Ce aduce în atenție Luna Nouă în Fecioară pentru fiecare zodie?

Berbec - Atenție mai mare acordată parteneriatelor, relațiilor și prieteniilor, de evitat excesele în orice domeniu.
Taur – Reacțiile impulsive, creativitatea, nevoia de ordine în documente și în relațiile cu autoritățile, achitare de datorii.
Gemeni - Documentare suplimentară, studiu, accesarea de infomații noi pentru eliberarea din situațiile limitative.
Rac – Concentrare pe locul real meritat, ascensiunea socială și lupta pentru toate drepturile, comunicarea.
Leu - Relațiile profesionale, socializarea, activitățile remunerate, cheltuielile și achizițiile neașteptate.

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: De ce ne întoarcem din concediu mai obosiți decât am plecat?

Fecioară – Vocea interioară, conectarea la lumea spirituală, ghidare divină, afirmarea opiniilor, introspecții cu revelații.
Balanță – Satisfacții din decizii, eliberare de restricții și schimbarea de mentalitate față de vindecare.
Scorpion – Rezolvarea problemelor restante și a datoriilor față de ceilalți, relațiile cu prietenii, așteptările și distracțiile.
Săgetător – Comunicare cu cei din jur, cariera, statutul social, mutare sau reinventarea spațiului personal.
Capricorn - Credința, moralitatea, principiile, atitudinea blândă, toleranța, emoțiile, dar și fermitatea propriei protecții.
Vărsător – Creativitate și inspirație, simț estetic, tentațiile, plăcerile, dependențele.
Pești – Relațiile profesionale sunt puse sub semnul întrebării, echilibrul, corectitudinea, refuzul compromisurilor cu sine.

CITEȘTE ȘI: Decizia Tribunalului Prahova în criza apei calde din Ploiești

 

Back To Top