Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 16 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi încărcată de evenimente și provocări, în care va fi nevoie să ne concentrăm pe forțele proprii, să fim prudenți și alerți, iar soluția vine dinspre conexiunile pe care le avem cu lumea din jur, pentru a exploata obstacolele și întârzierile în folosul nostru.
• Thurisaz este runa care care simbolizează protecția, dar care, astăzi, ne avertizează asupra pericolelor unei trădări.
• Runa Eihwaz se referă la conexiunea cu toate forțele din jurul nostru, rezolvăm conflictele din jur și avem precauție sporită.

Runa Thurisaz avea înțelesul de gigant, referindu-se la o greutate, la disciplină, înțelegere și concentrare. Simbolul acestei rune este ciocanul Mjolnnir, arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei include protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Semnificația înalt-spirituală a runei este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementaliilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre).
În pofida semnificațiilor de bun augur, runa Thurisaz ne avertizează, astăzi, că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil. Runa arată că există riscul unor trădări sau al unui drum greșit ales din cauza orgoliului și a autosuficienței proprii. Thurisaz ne avertizează să fim prudenți și conștienți de pericol, însă rezolvarea situațiilor dificile impune stăpânirea impulsivității.

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: Perfecționismul, o sursă constantă de stres și anxietate

Thurisaz indică trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta. Totuși, confruntările cu forțe mai puternice decât noi sunt menite să ne pună la încercare toate calitățile. Thurisaz ne ajută în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele, ținerea la distanță sau neutralizarea atacurilor din jur.
Este urmată de runa Eihwaz, runa magiei, care ne confirmă prezența spiritelor naturii și ne arată conexiunea cu acestea. Simbolul acestei rune este Copacul Vieții, Arborele Cosmic Yggdrasill, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului și susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale.
Runa Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală, iar confirmarea că suntem pe drumul cel mai bun va fi sentimentul de eliberare și de flexibilitate față de cei din jur. Runa Eihwaz indică o protecție divină care face ca obstacolele și întârzierile să poată fi exploatate în folosul nostru. Eihwaz ne arată, astăzi, că putem rezolva o situație conflictuală cu prevedere și perseverență. Runa ne mai spune că învățăm să avem răbdare, să acceptăm necesitatea unor situații, să recurgem la răbdare și capacitatea de sinteză. Eihwaz ne confirmă avertismentul pentru prudență al runei anterioare, și ne spune că graba nejustificată poate conduce la un eșec. Este o zi în care putem să ne plătim toate datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit, rezolvând probleme mai vechi, neglijate până acum.
În ultima poziție, runa ne spune că urmează depășirea unei situații dificile, care a apărut pentru a ne armoniza scopurile cu necesitățile noastre reale. Surmontarea obstacolelor și traversarea crizei se realizează cu un mare consum nervos. Ca talisman, Eihwaz ne ajută în comunicare, conexiune cu realitatea și natura, transport și ușurarea schimbărilor în viață.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa și să privim cu prudență situațiile din jur pentru a putea detecta din timp posibilele probleme. Stă în puterea noastră să avem succes, însă empatia și sensibilitatea la doleanțele altora sunt importante. Runa Magica ne indică, astăzi, beneficiile unei amânări care ne poate clarifica situații confuze în care ne aflăm.

CITEȘTE ȘI: Locuri fără taxă în oferta UPG Ploiești, la sesiunea specială de admitere

Back To Top