Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne arată o zi cu provocări, tensiuni, dar și multă atracție, energiile opuse ale zilei ne pot duce în eroare, așa că este nevoie să fim realiști ca să nu cădem pradă iluziilor și mai ales persoanelor profitoare.
• Comunicarea sinceră și deschisă cu ceilalți ne ajută să clarificăm situațiile dificile și să eliminăm riscurile din jur.
• Astrele ne aduc, astăzi, o tendință de a rezolva rapid lucrurile ca să ne odihnim, dar, existând riscurile de confuzie, va fi nevoie să apelăm la răbdare și înțelegeri pentru a ne bucura de dorințele inimii și de relaxare. Să aflăm cum este influențată fiecare zodie.

 

Berbec – Distrageri, astăzi, din partea profesională, dar și dinspre familie, nevoia de eliberare prin adrenalină, astrele aduc un sentiment de optimism, nevoia de concentrare.
Taur – Solicitări sociale cu risipă de timp, nevoia de concentrare pe rezolvările problemelor personale, intuiție bună, nevoia de selectare a priorităților și realism.
Gemeni – Evenimente schimbătoare, astrele recomandă centrarea pe propria persoană și chiar schimbarea mentalităților învechite, curaj mai mare, de evitat criticile și analizele inutile.
Rac – Dialoguri multiple cu persoanele apropiate, lămuriri și împăcări, nevoia de retragere în liniște, clarificarea unor situații toxice.
Leu – Concentrarea pe scopurile și visurile personale, tendința de optimism, detoxifiere de mentalități vechi și de blocajele trecutului.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: THURISAZ și EIHWAZ – Provocări și conexiuni

Fecioară – Astrele aduc înclinația de a visa cu ochii deschiși și de romantism, dar și solicitări din partea celor din jur sau obligații care necesită realism, eforturi mentale, intuiție bună pentru clarificări.
Balanță - Astrele vin cu armonie și o comunicare bună cu toată lumea din jur, tendința de a rezolva conflictele celorlalți, posibile provocări verbale depășite cu diplomație.
Scorpion – Astrele vin cu blocaje în materializarea planurilor și tendința de a amâna rezolvări, nevoia de încredere mai mare în forțele proprii și intuiție.
Săgetător – Energie la cote mici, astăzi, nevoia de ajutor din partea celor din jur, clarificări și eliberarea de problemele trecutului.
Capricorn – Astrele activează capacitatea de echilibru interior prin care apar clarificări și rezolvări de probleme latente, de evitat dezvăluirea planurilor personale pentru că există risc de invidie.
Vărsător – Încredere mai mare în foțele proprii, de evitat perfecționismul și încrâncenarea pe probleme, în favoarea concentrării pe rezolvări, astrele susțin capacitatea de sinteză.
Pești – Astrele atrag atenția asupra riscului de înșelare din partea celorlalți, dar aduc sentimentul de optimism și încredere în viitor, prudență în relații.

CITEȘTE ȘI: Locuri fără taxă în oferta UPG Ploiești, la sesiunea specială de admitere

Back To Top