Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 23 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne aduce o zi în care toleranța, umanitatea, gândirea socială, relațiile își arată roadele.
• Mannaz esre runa parteneriatelor, a colaborărilor, dar și a conștiinței de sine, care ne îndeamnă să fim toleranți, altruiști, generosi.
• Runa Jera reprezintă recolta, răsplata efoturilor, recompensa care apare la finalul unei perioade cu sacrificii și frustrări.

Runa Mannaz este simbol al omenirii în general și al omului în special. Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Mannaz este runa ce reprezintă omul. Ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom fi protejați de riscul momentelor neplăcute.
Astăzi, runa Mannaz ne spune că suntem prea implicați în probleme și avem nevoie de detașare pentru a putea vedea situația de ansamblu. Mannaz ne avertizează, astăzi, să ne păstrăm modestia, să nu ne încredem total în planurile noastre deoarece există riscul de a face greșeli din cauza orgoliului sau a complexului de inferioritate. Putem avea falsa impresie că o persoană sau un grup, se amestecă în problemele noastre. De asemenea, mesajul poate fi și acela că abordăm interesele vizate în mod egoist.

CITEȘTE ȘI: 23 septembrie: Echinocțiul de toamnă. Semnificație și tradiții

Runa Jera semnifică recompensă karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor” sau, altfel spus, răsplata nu poate veni decât după îndelungate eforturi ori după fapte bune. În mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Jera ne spune, astăzi, că, în ciuda dificultăților, ni se promit recompensele mult așteptate. Vom avea parte de momente plăcute în cuplu sau succes profesional. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care ne-am găsit, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea noastre vor fi răsplătite, cu singura condiție: să fim cinstiți. Apar constrângeri menite să ne învețe că trebuie să lăsăm lucrurile să evolueze în ritmul lor sau ne confruntăm cu situații obiective insurmontabile. Împotrivirea în față sorții poate aduce adevărate nenorociri. În ultima poziție, runa Jera ne spune că nu strică să ne mai domolim impetuozitatea, viteza nu este benefică de această dată, deoarece viitorul este, pentru perioada următoare, în mâinile altcuiva care rămâne indiferent la dorințele noastre egoiste.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, împotriva slăbiciunilor și defectelor noastre. Trebuie să le analizăm în mod obiectiv, să le identificăm și să le înțelegem pentru ca apoi să le combatem printr-un act de voință ca să putem înainta pe drumul ales. Este o zi în care trebuie să ne exprimăm cum putem mai bine calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea. Capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe ceilalți. Ființa umană este frumoasă atât prin defectele cât și calitățile ei și trebuie văzută ca un tot întreg. Runa Magica ne avertizează asupra riscului unor schimbări neașteptate, care nu țin de noi.

CITEȘTE ȘI: COMBATEREA AMBROZIEI. Garda de Mediu poate da amenzi de până la 20.000 de lei proprietarilor de terenuri

Back To Top