Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne accentuează, astăzi, tendința de a căuta echilibrul interior, dar și relaționarea armonioasă cu cei din jurul nostru, avem intuiție bună și vedem aspecte neobișnuite ale situațiilor.
• Apar soluții la problemele din trecut care păreau de nerezolvat, suntem deschiși la oportunități, dar și destul de instabili în ceea ce privește dorințele și planurile noastre.
• Astrele vin cu vibrația de nerăbdare, așa că este necesar, astăzi, să lăsăm lucrurile să se desfășoare în ritmul lor și să fim mai degrabă atenți la detalii decât la viteză. Iată cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Posibil stres în zona profesională, astrele recomandă planificarea și acceptarea ajutorului din partea celor din jur, noi responsbailități cu efecte pe termen lung.
Taur – Agitație în sfera sentimentală, schimbări de mentalitate și concepții privind emoțiile și iubirea, de evitat pretențiile prea mari de la cei din jur, nevoia de toleranță.
Gemeni – Solicitări în familie, reevaluări ale planurilor și ale bugetului, nevoia de a discuta dorințele cu cei dragi pentru a clarifica anumite neînțelegeri.
Rac – Astrele aduc agitație emoțională și mentală, concentrarea este la cote minime, așa că sunt de evitat deciziile majore, nevoia de introspecție și retragere din stres.
Leu – Astrele aduc recompense financiare, atenție la eforturile depuse pentru că există risc de persoane profitoare, reevaluări ale relațiilor, sunt favorizate planurile pe termen lung.

CITEȘTE ȘI:  RUNA MAGICA. Astăzi: MANNAZ și JERA – Roadele colaborărilor

Fecioară – O zi excelentă pentru planuri noi, coerență în evaluarea eforturilor, echimbări de mentalitate și atitudine față de cei din jur, putere de materializare a dorințelor.
Balanță – Astrele îndeamnă, astăzi, la introspecție și clarificări interioare, oboseala își spune cuvântul, nevoia de refacere a unor planuri de viață, de evitat agitația socială.
Scorpion – Schimbări neașteptate în relațiile cu șefii sau autoritățile, detalii care duc la schimbări de atitudine, astrele favorizează reevaluări în sfera anturajului și a parteneriatelor.
Săgetător – Solicitări cu schimbări în zona profesională, prudență în comunicare, astrele favorizează diplomația așa că este de profitat din această oportunitate.
Capricorn – Astrele aduc o zi cu risc de iluzii și confuzii, toleranță mică la orice regulă sau disciplină, nevoia de deschidere la oportunități și de bună dispoziție.
Vărsător - Noutăți în sfera financiară, astrele conturează oportunități de câștig și planificări noi privind veniturile, de evitat investițiile valoroase și cheltuielile pe mofturi.
Pești – Astrele susțin astăzi parteneriatele, colaborările, dezvăluirea unor detalii importante care vor influența legăturile și relațiile, clarificări.

CITEȘTE ȘI: 23 septembrie: Echinocțiul de toamnă. Semnificație și tradiții

Back To Top