Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Odată cu Luna Nouă în zodia Balanței, astrele aduc în atenție relațiile și parteneriatele de orice fel, ne obligă să reevaluăm colaborări și să învățăm să echilibrăm raportarea la ceilalți, căutând reciprocitatea.
• Ziua vine cu tendința de a descoperi noi realități, de a recunoaște motivațiile interioare reale care ne-au împins la anumite compromisuri și de a gândi mai amplu situațiile în care ne aflăm.
• Astrele aduc vibrația de reușită și succes, recompensele materiale și prosperitatea, dar prioritare sunt încrederea în propriile forțe și concentrarea pe propriile probleme. Iată cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Indecizii astăzi, cauzate de agitația din jur, nevoia de echilibrare interioară și evitarea tumultului social, de evitat deciziile pe termen lung.
Taur – Astrele favorizează planificările, dar nu și trecerea la acțiune, atenție mărită la aspectele ascunse ale unor situații dificile, nevoia de odihnă și bună dispoziție.
Gemeni – Nevoia de echilibrare emoțională în relații, atenție mărită la reproșurile celor din jur, nevoia de schimbare a obiceiurilor toxice și la energia vitală irosită.
Rac – Astrele aduc tensiuni în sfera responsabilităților profesionale, nevoia de a echilibra familia și munca, concentrare numai pe priorități.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: EIHWAZ și FEHU – Amânări cu răbdare

Leu – Multe solictări din toate părțile, comunicarea este la cote minime, astrele atrag atenția asupra tendinței de distragere și confuzie, forțarea lucrurilor nu este recomandată, de evitat deciziile.
Fecioară – Astrele vin cu tensiuni în zona financiară, nevoia de reevaluare a gestionării banilor și bunurilor, prudență la împrumuturi și atenție la argumentele din jur.
Balanță – Astrele influențează cu tendința de pesimism și o doză de încăpățânare, nevoia de prudență la riscuri și iluzii, detașare de tumul cotidian, sinteză a evenimentelor.
Scorpion – O zi în care nevoia de relaxare este la cote mari, astrele aduc stări de spirit fluctuante așa că este nevoie de reechilibrare sufletească, oboseala își spune cuvântul, prudență și discreție la muncă.
Săgetător – Reorganizarea rapidă a programului în funcție de noutăți, atenție la nevoile celor din jur, tendința de egoism, nevoia de recompense și aprecieri.
Capricorn – Responsabilități multiple în casă, astrele vin cu tensiuni întâmpinate în rezolvarea problemelor personale, încredere mai mare în forțele proprii și detașare, eforturi pentru armonie în familie.
Vărsător – Solicitări din partea rudelor și a anturajului apropiat, astrele aduc o influență de distragere, nevoia de concentrare pe propriile priorități, de evitat implicarea emoțională în problemele altora.
Pești – Îngrijorări financiare, astrele vin cu oportunități de câștiguri suplimentare, fluctuații ale programului, de evitat pe cât posibil cheltuielile și investițiile mari.

CITEȘTE ȘI: Centrul Dramatic Mythos lansează filmul „Urme în spațiul gol”

Back To Top