Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 27 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne atenționează, astăzi, că vom fi obligați să evoluăm, să trecem prin transformări, detoxifieri, să ne rupem de învățăturile distructive sau de mentalitățile vechi pentru a ne putea bucura de recompensele muncii noastre.
• Sowilo este runa succesului, a energiei pozitive , care ne indică forță, activitate, sănătate.
• Runa Hagalaz, a distrugerii, ne îndeamnă la schimbări și ne atenționează că vom fi nevoiți să traversăm haosul pentru a progresa la următoarea etapă a vieții noastre.

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor. Runa simbolizează entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită, dar și preluarea unei responsabilități importante sau recunoașterea capacităților noastre. 

CITEȘTE ȘI: De anul viitor, am putea obține cazierul judiciar și prin mijloace electronice

Este urmată de runa Hagalaz, simbol al grindinei, al distrugerii, al schimbării drastice, există riscul de o pierdere bruscă, o încercare grea, o testare, însă toate acestea implică potențialul nostru de evoluție.
Hagalaz include întotdeauna ideea de constrângere, limitare sau de întârziere și ne arată că viitorul este guvernat de o autoritate obiectivă. Astăzi, Hagalaz simbolizează un succes obținut după eforturi susținute sau un prilej de transformare a vieții în direcția cea bună. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
Runa Hagalaz ne îndeamnă, astăzi, la creativitate artistică, la introspecții care ne vor transforma, la atenție sporită pentru buna funcționare a relațiilor și parteneriatelor noastre. Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. În ultima poziție, Hagalaz ne îndeamnă la optimism, deoarece apar primele rezultate concrete ale eforturilor noastre, iar evenimentele adverse trebuie privite ca un prilej de transformare către adevăratul nostru potențial.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea și nu urmărim ambiții nemărurate. Atenție și la aparențe, pentru că riscăm să fim mințiți sau înșelați dacă optăm pentru ceea ce pare prea frumos. Runa Magica ne îndeamnă să perseverăm în eforturi, să fim deschiși transformărilor interioare și să ne îmbogățim calitățile lucrând pentru a scăpa de acele defecte care ne-au blocat până acum.

CITEȘTE ȘI: Pictorul Marcel Bejgu: „Expoziția mea este o terapie pentru oricine”

 

Back To Top