Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 28 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi în care prudența este prioritară, astăzi nu întreprindem acțiuni noi, ci rezolvăm restanțele și amânăm anumite proiecte pentru că nu este timpul lor.
• Isa este runa înghețului, ne arată conjuncturi care ne obligă la inactivitate, ne anunță blocaje și ne orientează către interior, pentru a ne conștientiza potențialul și răbdarea de care suntem în stare.
• Runa Thurisaz ne indică autodisciplină, concentrare, ne spune că avem succes în a ține la distanță atacurile și provocările zilei.

Runa Isa simbolizează inactivitate, blocaj feminin, stagnare, răbdare, potențial, reflecție, meditație, odihnă, retragere. Ea reprezintă blocarea planurilor sau acțiunilor noastre, fiind asociată cu „înghețul”. Avem în vedere amânarea activităților pentru vremuri mai bune. Isa ne îndeamnă spre rezolvarea problemelor mai vechi, finalizarea fructuoasă a unor restanțe. Deși simțim că stagnăm, este nevoie să acceptăm întârzierile, iar rune ne avertizează clar: Stai!. Isa ne anunță că este momentul să renunțăm la mentalități învechite, dar și să fim atenți ca să nu ne lăsăm controlați pentru că, în această zi, suntem ușor influențabili și nu vedem adevăratele probleme.

CITEȘTE ȘI: Testare gratuită pentru cancerul de col uterin, miercuri, la Ploiești

Este urmată de runa Thriusaz, lângă care simbolizează amânarea planurilor chiar pentru câteva luni pentru că nu este o perioadă în care dorințele proiectate ne sunt benefice. Runa Thurisaz ne anunță greutăți, posibile evenimente dureroase, disciplină, înțelegere, introspecție, concentrare. Ea însemna, în mitologia germanică, ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. Runa Thurisaz ne avertizează astăzi, că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil. Așteptarea ne poate ajuta să trecem peste situații dificile. Nu opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile. Thurisaz ne avertizează că, din cauza orgoliului sau a autosuficienței riscăm adevărate probleme pe termen lung. De aceea, dacă perseverăm în acțiunea începută, s-ar putea să regretăm că am creat, atât nouă cât și altora, griji noi. Thurisaz ne anunță că ne sunt puse la încercare toate calitățile. În ultima poziție, rune ne arată că reușim să obținem ajutorul divinității, vom fi omul potrivit la locul și timpul potrivit, ceea ce ne poate îmbunătăți, în mod neașteptat, nivelul de trai. Thurisaz ne ajută în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele și neutralizarea atacurilor și provocărilor.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne anunță că ne putem aștepta la greutăți și întârzieri, dar răbdarea ne va conduce la succesul material scontat. Este o zi în care ni se recomandă să evităm risipa și cheltuielile inutile. Runa Magica ne îndeamnă să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa. Stă în puterea noastră să ne îndreptăm către succes dacă reușim să avem răbdare și să ne concentrăm pe propriile calități.

CITEȘTE ȘI: Pictorul Marcel Bejgu: „Expoziția mea este o terapie pentru oricine”

Back To Top