Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro aspectele zilei ne arată dorința de a ne exprima punctele de vedere într-un mod armonios, însă există riscul provocărilor, ceea ce ne obligă la eforturi pentru stăpânirea impulsivității.
• Pot apărea tensiuni în relații, îngrijorări și agitație mentală, așa că este momentul să ne urmăm intuiția, să avem curajul să abordăm problemele interioare cu realism și să avem încredere în ghidările spirituale, către creativitate și inspirație.
• Astro vibrația zilei se reflectă în tendința către calm, energiile noastre sunt orientate către progres, iar superficialitatea și lipsa de disciplină vor duce la probleme și vor fi sancționate astăzi. Iată cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Comunicare susținută de conjuncturile astro, reevaluări ale raporturilor cu partenerii profesionali, apare tendința de creativitate, dar va fi nevoie de prudență în decizii și în critici la adresa celor din jur.
Taur – Avertismentul astro se îndreaptă asupra sănătății care este vulnerabilă astăzi, risc de agitație din cauza schimbărilor profesionale, nevoia de optimism și încredere în ritmul natural al evenimentelor.
Gemeni – Deschidere sentimentală astăzi, revin aspecte din trecut sau din interior pentru a fi vindecate, lămuriri ale neînțelegerilor mai vechi, emoții plăcute în zona creativității.
Rac – Preocupările profesionale duc la neglijarea responsabilităților către familie, atenție mai mare la nevoile afective ale celor dragi, concentrare pe alegerea priorităților, atenție sporită la propriile dorințe sufletești.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: JERA și THURISAZ – Acționăm cu prudență

Leu – Aspectele astro influențează nevoia de ordine, revaluările, selectarea urgențelor de rezolvat, detoxifierea în relații, o zi în care capacitatea de lider și deciziile sunt favorizate, nevoia de răbdare cu cei din jur.
Fecioară – Influențele astro se reflectă în zona financiară, apar sume de bani neașteptate, recompense noi, favoruri, atenție la schimbările profesionale care vor avea ecou în ceea ce privește câștigurile viitoare.
Balanță – Nevoia interioară de înnoire a vieții, detoxifierea relațiilor și curățenie în planuri, aspectele astro vin cu avertizări în colaborări, atenție la obstacolele din jur, încredere mai mare în alegerile personale.
Scorpion – Vibrațiile astro dau tendința de izolare și retragere din agitație pentru reevaluări interioare, de evitat provocările și reacțiile impulsive la orice situație care pare stresantă, nevoia de stăpânire a comportamentului.
Săgetător – În centrul atenției sunt, astăzi, relațiile, aspectele astro arată reconfigurarea unor prietenii, tendința de implicare în aventuri amoroase, atenție sporită partenerilor pe termen lung și colaborărilor cu stabilitate.
Capricorn – Distrageri, astăzi, de la problemele profesionale la cele personale, atenție sporită nevoilor urgente din casă, prudență în relațiile cu partenerii și colaboratorii pentru că apar schimbări neprevăzute.
Vărsător – Preocupări, scenarii, imaginație, agitație mentală care se reflectă nerealist în comportamentul cu cei din jur, astro avertismentul vizează nevoia de realism și încredere în cei apropiați, de evitat critica.
Pești – Astro tensiunile influențează sfera banilor, atenție mai mare la cheltuielile pentru cei din jur care se dovedesc inegale, reevalurări ale eforturilor pentru alții, de evitat deciziile financiare mari și dezvăluirea planurilor de viitor privind câștigurile.

CITEȘTE ȘI: Momente emoționante la Ploiești. G-ral. Radu Theodoru: „Aici și acum se întâmplă un moment din istoria aviației”

Back To Top