Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care interdependența de ceilalți se face remarcată, ne regăsim echilibrul interior, suntem orientați către relații armonioase și cooperăm cu generozitate.
• Othala este runa moștenirilor, a valorilor strămoșești, care ne indică simțul de apartenență la familie, suntem înclinați să folosim bunurile spirituale și materiale acumulate în timp.
• Runa Mannaz ne indică omenirea și umanitatea, primim sprijin direct, sincer și dezinteresat, ne manifestăm calitățile umaniste mai mult decât oricând.

Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, runa Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Runa Othala ne indică, astăzi, o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Ne orientăm către scopuri mărețe și ne bazăm pe valorile morale moștenite de la înaintașii noștri, ne manifestăm calitățile personale bazate pe ceea ce am învățat de la strămoși, valorile familiei și ale culturii în care ne-am născut. Othala ne ajută să fim aici și acum, prezenți la tot ceea ce se întâmplă, întărește legăturile familiale și loialitatea față de grupul din care facem parte, găsim punctul de sprijin al existenței.

CITEȘTE ȘI: Petrolul încheie turul de campionat cu 20 de puncte, după victoria cu FC Argeș

Este urmată de runa Mannaz, simbol al omenirii și al umanității, care ne indică generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Mannaz este runa ce reprezintă omul ca un întreg și care poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți cu noi înșine și cu ceilalți, vom fi salvați de momente neplăcute. Runa Mannaz ne spune, astăzi, că vom primi sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc. Atenție, însă, capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe ceilalți. Ființa umană este frumoasă atât prin defectele cât și calitățile ei și trebuie văzută ca un tot întreg.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă față de sursa temerilor, angoaselor și tensiunilor. Astăzi, rezolvarea situațiilor problematice ne solicită schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație. Runa Magica ne atrage atenția asupra slăbiciunilor și defectelor noastre pe care va fi nevoie să le analizăm în mod obiectiv, să le înțelegem, pentru ca apoi să le combatem printr-un act de voință ca să putem înainta pe drumul ales. Este o zi în care va fi necesar să ne exprimăm calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea.

CITEȘTE ȘI: Protest la Ploiești. „Administrația actuală joacă ping-pong cu ploieștenii”

Back To Top