Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aspretele
Categorie: Timp liber

 

• Aspretele, o specie de pește despre care se presupune că a existat și în epoca dinozaurilor, a fost descoperit într-un râu din România.
• Un număr record de exemplare de asprete a fost găsit râul Vâlsan din munții Făgărașului.

 

Masivul Făgăraș este singurul loc de pe Pâmânt unde încă mai supraviețuiește o specie de pești care se presupune că exista și pe vremea dinozaurilor.

Considerat o fosilă vie, aspretele trăiește în râul Vâlsan din munții Făgărașului, iar biologii spun că, în prezent, în apele curgătoare mai există 58 de exemplare, relatează greennews.ro.

CITEȘTE ȘI: Agent Green a depus plângere penală la DNA, pentru lucrări făcute pe domeniul schiabil de la Sinaia

Recensământul a fost făcut în cadrul unui proiect desfășurat de către Fundația Alex Găvan în parteneriat cu Fauna & Flora International, prima organizație de conservare a vieții sălbatice înființată în lume. În cadrul studiului, a fost stabilit numărul de exemplare al celui mai rar pește din Europa, aspretele.

„Niciodată de la mijlocul anilor ’60 ai secolului trecut nu s-au mai identificat atât de multe exemplare de asprete, cel mai mare număr fiind până acum de 12, găsite la începutul anilor 2000. De asemenea, au existat și ani în care s-a crezut că aspretele este complet dispărut”, a scris activistul de mediu, Alex Găvan, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe pe greennews.ro

CITEȘTE ȘI: Campusul de la UPG Ploiești, încălzit cu energie geotermală. Proiect cu finanțare norvegiană și co-finanțare de la Consiliul Județean Prahova

Back To Top