Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 28 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care eforturile noastre vor fi apreciate, primim recompense pentru muncă, va fi nevoie să acceptăm dezvoltarea inevitabilă și suntem înclinați către emotivitate crescută.
• Jera este runa ciclicității, a evoluției în etape de-a lungul timpului, răsplata pentru energia depusă, recolta și recompensele pe care le merităm.
• Runa Laguz privește subconștientul, intuiția, psihicul cu toate profunzimile sale, ne atrage atenția asupra iluziilor, fantasmelor noastre, dar și iubirii și emoțiilor.

Runa Jera semnifică recompense conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor” ceea ce arată că răsplata vine după eforturi ori după fapte bune. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.

Runa Jera ne indică, astăzi, o doză mare de neprevăzut, remodelare interioară, înnoire, evoluție, rezultatele eforturilor noastre apar în timp, nu imediat. Sunt de așteptat momente plăcute în cuplu sau succes profesional. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care ne-am găsit, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea voastră vor fi răsplătite în timp. Singura condiție este să fim cinstiți cu noi înșine și cu ceilalți. Runa Jera ne arată că, astăzi, este necesar să acceptăm ritmurile naturale de evoluție a lucrurilor și situațiile care nu depind de noi, viteza și nerăbdarea nu sunt benefice astăzi.

CITEȘTE ȘI: Gala “Topul Firmelor Prahovene”. Peste 400 de societăți din județ, în primele locuri la nivel național, în domeniile în care activează

Este urmată de Laguz, runa apei, care semnifică emoțiile, frica, subconștientul, gândurile ascunse, revelațiile, intuiția. Laguz reprezintă sensibilitatea, receptivitatea, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Uneori, runa este indicatorul unor abilități psihice certe sau al unei ghidări divine. Avertismentul runei este de a ne feri de extreme prin comportamentul nostru și de orice formă de excese. Astăzi, Laguz exprimă confuzie, iluzie, tentația de a face exact ce nu trebuie, vrem să rezolvăm problemele pe calea cea mai ușoară, dar care nu este potrivită. Există riscul să atragem resentimente din partea unei femei. Laguz ne aduce astăzi lecția acceptării de a renunța la vechi pentru nou, pentru că staționarea în trecut ne blochează evoluția. Laguz mărește abilitățile psihice, combate frica, echilibrează dezordinile mentale și emoționale, descoperă gândurile ascunse.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, să fim prudenți, planurile noastre sunt amenințate de schimbări neașteptate cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană. Suntem puși în gardă împotriva îndoielii de sine și a gândurilor negative, mai ales dacă refuzăm schimbarea sau încrederea în a ne autocunoaște. Runa Magica ne sfătuiește să avem încredere în intuiția, imaginația și subconștientul nostru. Este o zi în care despicarea firului în patru nu rezolvă nimic, în schimb este momentul potrivit pentru a ne asculta dorințele profunde și a avea încredere în propriile capacități și calități. Astăzi acordăm atenția cuvenită „vocii interioare”.

CITEȘTE ȘI: Lege nouă și instituție nouă pentru lapte și produse lactate

Back To Top